Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βόλεϊ ΠΑΟ – Γρεβενιώτης φεύγει.. Γρεβενιώτης έρχεται;

Ιανουάριος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε τη συνέντευξη του Στέλιου Πιπέργια στον Star-Fm 933

Στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο Γρεβενιώτης Σάκης Ψάρας αναφώνησε έντονα φορτισμένος στα αποδυτήρια της ομάδας: «Είμαι δυστυχισμένος και θέλω να φύγω. Δεν πάω σε καμία ομάδα» και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα αλλά να σταματήσει να παίζει βόλεϊ υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο έμπειρος πασαδόρος έχει να λαμβάνει μισθούς και πριμ δύο ετών που δεν αναγνωρίζει η σημερινή διοίκηση, η οποία έχει αναλωθεί σε αγορές ξένων παικτών, αλλαγών και άλλων «παρελκόμενων» εξόδων για να «σωθεί» η ομάδα.

 

Η επανάσταση  των δυστυχισμένων

Αναγκαστικά σύμφωνα με δημοσιεύματα, δρομολογούνται επαφές με τον Στέλιο Πιπέργια, ο οποίος από τις αρχές του χρόνου έμεινε ελεύθερος λόγω της διάλυσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ακούστε τι δήλωσε ο Στέλιος Πιπέργιας την Τρίτη στον Star-fm και στον Λουκά Νίκου. Ευχάριστη έκπληση, η τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του ΓΣΓ Ιορδάνη Καραϊορδανίδη

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 24th, 2012 at 14:43 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply