Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών την Πέμπτη 19-01-2012 όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Φωτόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Θεόφιλος Σούλτης.


Πριν την έναρξη της διαδικασίας και μετά από πρόταση του Προεδρείου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου – Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κυριακούλη ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ, ο οποίος την 17-01-2012 έφυγε πρόωρα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος που συνέβη κατά το χρόνο που αυτός μετέβαινε για να ανταποκριθεί αγόγγυστα σε ένα ακόμη συνδικαλιστικό κάλεσμα συναδέλφων μας.

Εν συνεχεία οι εργασίες συνεχίσθηκαν κανονικά με τον Διοικητικό – Οικονομικό απολογισμό της νέας Διοίκησης καθώς και με αναλυτική ενημέρωση των μελών μας για τα τρέχοντα ζητήματα σε πανελλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο, ενώ μετά από διαλογική και δημοκρατική συζήτηση συντάχθηκε και το σχετικό Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 19-01-2012

Εμείς  οι   Αστυνομικοί  ανεξαρτήτου  βαθμού της ιεραρχίας , μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρεβενών , συγκεντρωθήκαμε στα  Γρεβενά  σήμερα 19 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιώντας τη Πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση  του έτους,  μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και υγιή διάλογο, συμμεριζόμενοι  τον προβληματισμό και τις αγωνίες όλων σχετικά με την πορεία της χώρας μας, τις οικονομικές της αντοχές και κυρίως την προοπτική που έχει για ευημερία σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, με πλήρη επίγνωση των γενικότερων και των ειδικότερων ζητημάτων, που απασχολούν και πρέπει να απασχολούν ένα συνδικαλιστικό φορέα.

Η χώρα μας για τρίτο συνεχές έτος αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες καταστάσεις με άμεσες αρνητικές συνέπειες και στις διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος όλων των κοινωνικών τάξεων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ως Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση, δεν απεμπολούμε το δικαίωμά μας να προβάλλουμε και να απαιτούμε λύσεις προς το συμφέρον τόσο των αστυνομικών υπαλλήλων, όσο και των πολιτών. Το κυρίαρχο αίτημά μας, διατυπωμένο πριν το ξέσπασμα της κρίσης, ότι δηλαδή «στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές», απέκτησε νέα δυναμική στις συνθήκες της κρίσης, ιδίως δε μετά τον τραγικό χαμό συναδέλφων μας καθώς και τους σοβαρούς τραυματισμούς άλλων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, στη χρονιά που μας πέρασε.

Συνοπτικά, από το συνολικό διεκδικητικό πλαίσιο του Συνδικαλιστικού μας κινήματος, τα μεγάλα θέματα που  κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, ήταν η πολιτική των περικοπών που έχει οδηγήσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στην απαξίωση και το συνάδελφο σε τραγικές καταστάσεις, η επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας με τις συνεχιζόμενες απώλειες ανθρώπινων ζωών και τους καθημερινούς τραυματισμούς, η τρομοκρατία, η αθλητική βία, οι κοινωνικές ταραχές, η εφαρμογή των όρων υγιεινής και ασφάλειας, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό μας σύστημα, η κατάρρευση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, η θέσπιση ενός νέου μισθολογίου, η τροποποίηση του νόμου 2265/1994 για τον εκδημοκρατισμό της λειτουργίας του συνδικαλιστικού μας κινήματος, που ψηφίστηκε από τη Βουλή και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Ν.3938/2011, Υ.Ε.Κ.61/31-3-2011), η διατήρηση καλών σχέσεων με την ελληνική κοινωνία και βεβαίως η διατήρηση της ενότητας στο χώρο μας.

Το μέλλον, δυστυχώς, είναι δυσοίωνο και με τα σημερινά δεδομένα, -χωρίς καμιά πεσιμιστική διάθεση-, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι για να ανατρέψουμε  ή έστω να περιορίσουμε τις δυσμενείς επιπτώσεις, απαιτούνται μαζικοί αγώνες, στοχευμένες δράσεις και εμπεριστατωμένες προτάσεις για τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και την εξασφάλιση μιας βιώσιμης προοπτικής σε προσωπικό-οικογενειακό και υπηρεσιακό-επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλουμε μια αστυνομία δίπλα και όχι απέναντι στον πολίτη και αυτό το κάνουμε πράξη και ως συνδικαλιστικό κίνημα, συνομιλώντας με τον πολίτη, με τους εκπροσώπους του στα όργανα της αυτοδιοίκησης, με την επιστημονική κοινότητα και κάθε φορέα που μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Η τραγική απώλεια των δυο συναδέλφων μας στου Ρέντη, σηματοδότησε όχι απλώς ένα κύμα συμπάθειας και στήριξης του αστυνομικού έργου, αλλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, τη μεταστροφή της κοινής γνώμης στα θέματα της αστυνομίας. Παλλαϊκή είναι η απαίτηση να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά η Πολιτεία με την Ελληνική Αστυνομία. Τα κοινωνικά προβλήματα δεν επιλύονται με την κατασταλτική δύναμη της αστυνομίας. Γι’ αυτό ζητάμε την απεμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων από τα διάφορα «πάρεργα» και από την «επίλυση» προβλημάτων ανάλογων με αυτό που είχε ανακύψει στην Κερατέα. Το εκφράζει η κοινωνία, το διατυπώνουν ξεκάθαρα πολιτικοί αναλυτές, οι οποίοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο να επιστρέψει η ΕΛ.ΑΣ. σε άλλες εποχές.

Απομένει φυσικά σε όλους μας και πάλι να χαράξουμε το δρόμο πάνω στον οποίο πρέπει να πορευθούμε αγωνιζόμενοι σθεναρά για την επίλυση  των δικών μας προβλημάτων, όπως ειδικότερα καταγράφονται στο ακόλουθο διεκδικητικό πλαίσιο:

Α΄  Θ Ε Σ Μ Ι Κ Α

1. Αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος με έμπρακτη διασφάλιση της αβλαβούς για το αστυνομικό προσωπικό εκτέλεσης των καθηκόντων του, με την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί Υγιεινής και Ασφάλειας.

2.  Επαρκής αριθμός εισαγωγής αστυνομικών κατ’ έτος στις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας με το ισχύον αξιοκρατικό σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων και με προκήρυξη εισαγωγής για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος επαρκών θέσεων αστυφυλάκων, έτσι ώστε στοιχειωδώς να αναπληρωθούν στο ελάχιστο τα κενά των οργανικών θέσεων εξαιτίας  της αθρόας συνταξιοδότησης του προσωπικού που βαίνει γεωμετρικά αυξανόμενη. Διασφάλιση της υπηρεσιακής εργασιακής πορείας αυτών από τη νόθευση και μεταφορά αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

3. Μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας με:

α) Αναδιάρθρωση   Υπηρεσιών – Ανακατανομή  αστυνομικού προσωπικού με καινούργιο οργανόγραμμα, χωρίς κριτήριο εντοπιότητας.

β) Αναβάθμιση-Επανακαθορισμό του συστήματος εκπαίδευσης  μετεκπαίδευσης ,της εξειδίκευσης και  δια βίου εκπαίδευσης. Διαβάθμιση  – αντιστοίχιση των Σχολών της ΕΛ.ΑΣ. με ΑΕΙ – ΤΕΙ  και ίδρυση Αστυνομικού Πανεπιστημίου.

γ) Αναθεώρηση ισχύοντος συστήματος κρίσεων-προαγωγών  και υπηρεσιακή  εξέλιξη  των αστυνομικών με  ένα αξιοκρατικό αδιάβλητο και δίκαιο σύστημα.

δ) Επαναπροσδιορισμό του ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, απαλλαγή αυτής από τα ξένα προς την αποστολή της έργα, με διαρκή αγώνα κατά της αυθαιρεσίας και της διαφθοράς και

ε) με την έκδοση αποφάσεων για υπηρεσιακές ενέργειες πάσης μορφής κατόπιν χρηματοοικονομικού ελέγχου ώστε να υπολογίζεται και να ελέγχεται τι κοστίζει σε χρήμα και χρόνο (εργατοώρες κ.λ.π.), κάθε ανεξέλεγκτη διαταγή που μεταβιβάζει ευθύνες από ανώτερο σε κατώτερο κλιμάκιο.

4.  Άμεση αντιμετώπιση των αρνητικών για τους αστυνομικούς συνεπειών από την εφαρμογή του Νόμου 3169/2003 και  ίδρυση  -λειτουργία των επιβαλλόμενων απ’ αυτόν σκοπευτηρίων σε κάθε έδρα Αστυνομικής Διεύθυνσης και εμπέδωση των διατάξεων του νέου αυτού νομικού πλαισίου σ’ ό,τι αφορά τη χρήση των όπλων.

5.  Μη εφαρμογή των διατάξεων της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικών στις περιπτώσεις που ενεργούν μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και απαλλαγή τους από την υποχρέωση καταβολής του παραβόλου των εκατό (100) ΕΥΡΩ για υποβολή μήνυσης για αδικήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

6. Θεσμοθέτηση συλλογικών διαπραγματεύσεων και για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την απάμβλυνση των ανισοτήτων σε βάρος του σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

7. Βελτίωση των διατάξεων του Κώδικα Μεταθέσεων (Ιδίως αναφορικά με την σύνθεση του Συμβουλίου Μεταθέσεων για την επανεξέταση των ενστάσεων –προσφυγών σε διαταχθείσες μεταθέσεις καθώς και με τον επανασχεδιασμό της μοριοδότησης – μορίων και της επιπλέον μοριοδότησης για τους υπηρετούντες σε προκαθορισμένες συγκεκριμένες δύσκολες μάχιμες υπηρεσίες).

8. Βελτίωση των διατάξεων του Π.Δ. 394/2001 «Χρόνος εργασίας αστυνομικού προσωπικού» με προμετωπίδα την πρόβλεψη για έκδοση της διαταγής Υπηρεσίας δύο φορές εβδομαδιαίως και όχι καθημερινά που ισχύει σήμερα, μιας και ίσως είμαστε η μοναδική κατηγορία εργαζομένων που δεν γνωρίζουμε τι δουλεύουμε την επόμενη ημέρα βιώνοντας καθημερινά έναν εργασιακό μεσαίωνα που καθιστά ανύπαρκτο τον στοιχειώδη οικογενειακό προγραμματισμό.

9. Δημιουργία Λεσχών Εστίασης σε κεντρικές υπηρεσίες των Δ/νσεων για την σίτιση ιδίως νέων συναδέλφων που οι μηνιαίες αποδοχές τους είναι πενιχρές.

Β΄   Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Α

1. SΤΟΡ σε νέες περικοπές του πενιχρού μισθού μας (επιδόματα –ψαλλιδισμένα δώρα)

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

2. Διαμόρφωση και βελτίωση του μισθολογίου μας σύμφωνα με την επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία συντάχθηκε κατόπιν μελέτης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η Χώρα μας:

Το υφιστάμενο (ισχύον σήμερα μισθολόγιο των Στρατιωτικών-Σωμάτων Ασφαλείας) δημιουργεί ανισότητες και αδικίες μεταξύ των στελεχών εξ’ αιτίας:

α. της αφετηρίας (μονάδας) που δεν ξεκινάει ή αρχίζει από τον Αστυφύλακα-Λιμενοφύλακα-Πυροσβέστη (Λοχία), αλλά η μονάδα είναι από τον Ανθυπολοχαγό με σχέση 0,76 προς 2,60 του αστυφύλακα (Λοχία) έως Α’ ΓΕΕΘΑ,

β. των συντελεστών, που δεν είναι ορθολογικά αναλογικοί και δίκαιοι για όλους τους βαθμούς,

γ. των βαθμολογικών-μισθολογικών προαγωγών που δεν είναι ανάλογες και αντίστοιχες με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

δ. του δεδομένου ότι οι τακτικές αποδοχές μας έχουν 45% επιδόματα και  η  χορηγούμενη    επί σειρά ετών    εισοδηματική   πολιτική   υπολογίζονταν    και καταβάλλονταν ως ποσοστό μόνο στο Βασικό Μισθό.

Γι αυτό ΖΗΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ μισθολόγιο δίκαιο χωρίς ανισότητες και αδικίες, με νέα δυναμική που θα δίνει όραμα και προοπτική στην οικονομική αναβάθμιση των  αστυνομικών, ειδικότερα των νέων Αστυφυλάκων-Υπαξιωματικών-Αξιωματικών.

Με αφετηρία εισαγωγής τον Β.Μ. του Αστυφύλακα – Λιμενοφύλακα – Πυροσβέστη – Υπαξιωματικού (Λοχία) που θα αρχίζει από την μονάδα και:

Με δικαιότερους συντελεστές, ορθολογικά, σε αναλογική βάση.

Με σταδιακή κατάργηση-ενσωμάτωση όλων των τακτικών επιδομάτων.

Με θεσμοθέτηση:

α. Πραγματικής αμοιβής για την πέραν του πενθημέρου εργασία και εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας για Κυριακές, εξαιρέσιμες αργίες, υπερωρίες, νυχτερινά.

β. Επιδόματος επικίνδυνης εργασίας.

3. Άμεση καταβολή των οφειλομένων από διετίας  και πλέον εκτός έδρας και ενιαιοποίηση του τρόπου αποζημίωσης για όλες τις εκτός έδρας μετακινήσεις με υποχρεωτική προκαταβολή του συνόλου του αντιστοιχούντος ποσού στους δικαιούχους πριν την αναχώρησή τους.

Γ΄   Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Α

1. Όχι στην μνημονιακή σύνδεση του ασφαλιστικού των ενστόλων με το  προσδόκιμο   ζωής. (Δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο, ούτε στην Γερμανία της  κας Μέρκελ).

2. Χαρακτηρισμός του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

3. Θεσμοθέτηση της 25ετίας ως θεμελιώδες συνταξιοδοτικό δικαίωμα των αστυνομικών παθόντων εν ώρα υπηρεσίας ή εξαιτίας αυτής με άμεση χρήση και απόδοση πλήρους συντάξεως με μπόνους (αυξημένων συντελεστών  –κλιμακίων υπολογισμού της σύνταξης καθ’ όλη την διάρκεια του εργασιακού βίου ισόποσου με 40 έτη ασφάλισης.

4. Δυνατότητα αναγνώρισης ως συντάξιμου χρόνου για τους ένστολους με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που δόθηκε στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα (Καταβολή ασφαλιστικών εισφορών) για τον χρόνο σπουδών ΑΕΙ – ΣΕΙ πριν την είσοδό τους στο Σώμα, καθώς επίσης και την αναγνώριση  τέκνων αποκλειστικά και μόνο σε όσους εισήλθαν σε μεγάλη ηλικία στο Σώμα προς συμπλήρωση των 40 ετών ασφάλισης ή 60 ετών όριο ηλικίας Γενικής αποστρατείας.

5. Εξομοίωση των συναδέλφων που πέτυχαν στο διαγωνισμό  του 1989, αλλά προσελήφθησαν το 1994, με τους υπόλοιπους της ίδια σειράς, οι οποίοι είχαν καταταγεί από το 1989.

6. Εξυγίανση  όλων των υπαρχόντων επικουρικών ταμείων και ταμείων αρωγής με βελτίωση των παροχών, σύμφωνα με τις δυνατότητες κάθε ταμείου μετά από αναλογιστική μελέτη και την αναλογική εκπροσώπησή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Σ.Σ.. Ειδικότερα για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ελπίζουμε να ξεπεράσει τα όποια οικονομικά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετώπισε, με τις δυσάρεστες και επώδυνες ρυθμίσεις που έγιναν (μείωση παροχών  – αύξηση εισφορών) και να εξακολουθήσει να αποδίδει κανονικά τα μερίσματα χωρίς καθυστέρηση, καθώς επίσης και την εξόφληση του Β.Ε.Α. όπου ο αριθμός των αιτήσεων για χορήγηση έχει παγώσει περισσότερο από δύο (2) έτη.

7. Δημιουργία ξεχωριστού ταμείου κύριας ασφάλισης μισθωτών όλων όσων εργάζονται στο Δημόσιο Τομέα.

8. Ενιαίο Κλάδο Υγείας για όλο το Αστυνομικό Προσωπικό.

9. Δημιουργία αποκλειστικών νοσοκομειακών μονάδων για τους αστυνομικούς.

Δ’    Φ Ο Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Α

1. Αύξηση του αφορολόγητου στα 15.000  € για μισθωτούς  -συνταξιούχους και καθορισμός νέας φορολογικής κλίμακας με πρόσθετα κλιμάκια.

2. Τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας

Σ Ε   Τ Ο Π Ι Κ Ο   Ε Π Ι Π Ε Δ Ο :

1. Άμεση προώθηση των διαδικασιών κατασκευής του Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών στις εγκαταστάσεις του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» αφού η απόφαση χρηματοδότησης του έργου με το ποσό των εννιακοσίων χιλιάδων (900.000) ΕΥΡΩ φυσικά και αποτελεί θετικότατη εξέλιξη στο ζήτημα ικανοποιώντας τους μέχρι τώρα αγώνες μας, πλην όμως καμία επανάπαυση δεν πρέπει να υπάρξει εκ μέρους των αρμοδίων Υπηρεσιών που έχουν την ευθύνη σύνταξης της μελέτης και διενέργειας του σχετικού διαγωνισμού μιας και οποιαδήποτε κωλυσιεργία είναι πιθανό να δημιουργήσει περαιτέρω εμπλοκές.

2. Άμεση αύξηση της οργανικής δύναμης των Υπηρεσιών της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ και αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες, αφού η υπάρχουσα κατάσταση ανταποκρίνεται σε υπηρεσιακά και κοινωνικοοικονομικά δεδομένα περασμένων δεκαετιών.

3. Κάλυψη τουλάχιστον της οργανικής δύναμης του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών και περαιτέρω ενίσχυση του κατά την εκπαιδευτική περίοδο, με Αστυνομικό Προσωπικό από Υπηρεσίες εκτός Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ , αφού το υπάρχον δεν επαρκεί για να καλυφθούν ούτε στο ελάχιστο οι απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης των Δοκίμων Αστυφυλάκων.

4. Επαναπροσδιορισμός του ρόλου των Τμημάτων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ αφού οι ανάγκες που ανέκυψαν λόγω της λειτουργίας του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών και της έλλειψης προσωπικού, έχουν κατ’ ουσία ακυρώσει το έργου τους μετατρέποντας τα σε δεξαμενές καθημερινής διάθεσης της δύναμης τους προς ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών και σε μόνιμες Υπηρεσίες κράτησης αλλοδαπών που συλλαμβάνονται ανά την Επικράτεια και μετάγονται σε αυτά εωσότου περαιωθούν οι διαδικασίες απέλασης τους.

5. Άμεση ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στους Αγίους Θεοδώρους σε υπάρχον ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες γενικής αστυνόμευσης της περιοχής λόγω του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών που βρίσκεται εκεί, αποκαθιστώντας συνάμα το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Επίσης θα ανταποκριθεί παράλληλα και στην τροχαία αστυνόμευση της Ε.Ο. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ η οποία λόγω της διασύνδεσής της με την Εγνατία Οδό δέχεται εξαιρετικά μεγάλο όγκο οχημάτων σε σχέση με τις προδιαγραφές της και οι κίνδυνοι πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι πολλαπλοί.

6. Ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στο Νομό Γρεβενών που θα καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες αστυνόμευσης της Εγνατίας Οδού, οι οποίες θα αυξηθούν κατακόρυφα με την σύνδεση της με τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65).

7. Άμεση προμήθεια νέων περιπολικών οχημάτων και οχημάτων μεταγωγής κρατουμένων, αφού τα περισσότερα από τα υπάρχοντα έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητες τους με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ τους, καθώς επίσης κρίνονται άκρως επικίνδυνα για τους επιβαίνοντες αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες της οδού που κυκλοφορούν, λόγω των συνεχών βλαβών που παρουσιάζουν από την πολύχρονη χρήση τους.

– Με την πρώτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΓΡΕΒΕΝΩΝ εγκρίνουμε όλες τις προτάσεις και ενέργειες της , καθώς και το νέο Διεκδικητικό Πλαίσιο του 2012.

Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.