Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Football League 2 ο Ηρακλής!

Ιανουάριος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μία ιστορική απόφαση πήρε η γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλή. Και αυτό γιατί έδωσε την έγκριση για την συγχώνευση του γηραιού με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης κάτι που σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα πάρει τη θέση της ομάδας της Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής Θεσσαλονίκης μετά την πρόσκληση των μελών του Συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο Capsis στις 19:00 ημέρα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2012 και με την παρουσία της πλειοψηφίας των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του αποφάσισε:
1. Απόσυρση του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας
2. Τη διατήρηση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηρακλή
3. Την παραχώρηση και χρήση σήματος και επωνυμίας του Ηρακλή προς το τμήμα αμοιβομένων ποδοσφαιριστών του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΜΑΕΠ Κατερίνης» με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας.
Κατώπιν τούτου καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Καυτανζόγλειο στάδιο στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Τιλυκράτη Λευκάδας.

www.gazzetta.gr

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 22nd, 2012 at 13:31 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply