Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα δίχτυα των τοκογλύφων και ο Ν. Νικολαΐδης

21 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε για την περιπέτεια του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος υπήρξε θύμα της μαφίας της Θεσσαλονίκης

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται ότι ήταν θύμα της σπείρας των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επί χρόνια λυμαίνονταν την συμπρωτεύουσα και όχι μόνο, οδηγώντας επιχειρηματίες στην απόγνωση και σε κάποιες περιπτώσεις και στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της δικογραφίας που δημοσίευσε η εφημερίδα “Έθνος“, ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλούσε συχνά με τον Α. Μελέτη, ο οποίος τον αποκαλούσε “Κοντό” ή “Ντέμη”.

Όπως προκύπτει από τηλεφωνικές επικοινωνίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη, ποσό 350.000 ευρώ, πληρώνοντας κάθε μήνα 51.800 ευρώ.

Το αρχικό επιτόκιο ήταν 10%, ωστόσο ο Ν. Νικολαΐδης, αποδείχθηκε συνεπής στις υποχρεώσεις του και τελικά μειώθηκε στο 6,5%.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ντέμης Νικολαΐδης κατάφερε να αποπληρώσει το ποσό, ωστόσο για τα 350.000 ευρώ που δανείστηκε, επέστρεψε στους τοκογλύφους….620.000 ευρώ!

Μάλιστα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ο Νικολαΐδης, ζήτησε εκ νέου δάνειο, αγνώστου ποσού, χωρίς να διαπιστωθεί αν πράγματι το πήρε.

Ο διάλογος που κατέγραψε η ΕΥΠ
Καλούμενος: Άκου να σου πω, να σου πω το πιο απλό. Αυτή τη συνεργασία που κάναμε τώρα, δεν ξέρω άμα υπολόγισες με πόσο βγήκε το μήνα, με πάνω κάτω τους μήνες που κάναμε.
Καλών: Ε, μπορούμε να το υπολογίσουμε ρε παιδί μου.
Καλούμενος: Εγώ το υπολόγισα, βγήκε 6,5% να ξέρεις, 6 με 6,5% βγήκε.
Καλών: Το μήνα;
Καλούμενος: Το μήνα.
Καλών: Ναι.
Καλούμενος: Υπολόγισέ το και εσύ λοιπόν.
Καλών: Κοίταξε, πρέπει, πρέπει ρε παιδί μου να το βάλουμε κάτω.
Καλούμενος: Ναι.
Καλών: Να δω αυτό το πράγμα για 12 μήνες. Επειδή είναι γρήγορο, με βολεύει πάρα πολύ ή με γ…..ει πάρα πολύ και δεν το κάνουμε. Και είναι δικιά μου απόφαση αυτή, αν εσύ είσαι οκ.

 

news247.gr


This entry was posted on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 2012 at 19:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply