Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκάλυψη Χρυσοχοΐδη: “Χωρίς αντικείμενο 110 υπάλληλοι εδώ και 10 χρόνια”

21 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο λόγος για τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης για την οποία κάποιοι εξετάζουν την κατάργησή της

Λαϊκιστές και υποκριτές, χαρακτήρισε, όσους αντιδρούν στην κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής(20/1) στη Θεσσαλονίκη.

“Έχουμε 110 υπαλλήλους στην πρώην γενική γραμματεία οι οποίοι εδώ και 10 χρόνια δεν έχουν καμία αρμοδιότητα”, είπε ο υπουργός, ενώ χαρακτήρισε “λαϊκιστές και υποκριτές”, αυτούς, που όπως υπογράμμισε, ζητούν να συνεχίζει να λειτουργεί η γραμματεία κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση: «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και την εφημερίδα «Εξπρές». Απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες που βραβεύτηκαν, ο υπουργός δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της ρευστότητα των επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός συζητά πολύ σοβαρά το θέμα της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών.

Έκανε επίσης, γνωστό ότι σύντομα οι όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να εξασφαλίζουν εγγυητικές επιστολές από τις τράπεζες, μέσω του ΕΤΕΑΝ, ενώ κάνοντας δημόσια αυτοκριτική είπε: «αισθάνομαι πολύ δυστυχής που είμαι υπουργός Ανάπτυξης σε μια χώρα που έχει βαθιά ύφεση».

www.newsit.gr

This entry was posted on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 2012 at 08:41 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply