Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ροχαλητό… τέλος

Ιανουάριος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μάθετε πώς θα το καταφέρετε

Ροχαλητό… τέλοςΚοιμάστε και ροχαλίζετε; Το ροχαλητό δεν είναι μόνο μία απλή ενόχληση, η οποία μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι για τους γύρω σας. 

Ακολουθήστε λοιπόν τους τρόπους αντιμετώπισής του για να μην είναι αναγκασμένοι και οι γύρω σας να σας υπομένουν.
Αρχικά να θυμάστε ότι πρέπει να αποφύγετε τη χρήση αλκοόλ και φαρμάκων που μειώνουν την αναπνοή. Καλό είναι να κόψετε το κάπνισμα ή να το μειώσετε. Πρέπει να προσέχετε και τις ποσότητες του φαγητού που καταναλώνετε και να θυμάστε ότι πρέπει να γυμνάζεστε.

Εάν μάλιστα ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν παραπανίσια κιλά, χάστε βάρος. Προσπαθήστε να αλλάξετε και τρόπους που εφαρμόζετε όταν κοιμάστε. Δηλαδή να σηκώνετε το κεφαλάρι του κρεβατιού σας και να μην χρησιμοποιείτε πολλά μαξιλάρια. Μην ξεχνάτε πάντως να έχετε ανοιχτό κάποιο παράθυρο για να μπαίνει στο χώρο αέρας. Εάν πάλι δεν τα καταφέρνετε, δουλειά κάνουν και τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στο εμπόριο.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 20th, 2012 at 13:32 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply