Ο Βλάσης, ο Σάββας, οι θεοσεβείς κόουτς, ο «Αλέ», ο κελεμπίας και οι άλλοι παικταράδες των γηπέδων

Ο γηπεδικός Καζαμίας του 2012ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Πητ (μάγος είσαι) Παπαδάκος στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξή του στο «Φως» (προ)βλέπει ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάρει όλα: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ελλάδας (θα παίξουν βασικοί με τα κόκκινα – αναπληρωματικοί με ριγέ), Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ! Σε παρατήρηση του συντάκτη «πώς είναι δυνατόν αφού στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Θρύλος έχει αποκλειστεί;», ο (μάγος είσαι) Πητ δεν… μασάει και απαντάει ότι «η γυάλα δείχνει το τυχερό 13άρι της νέας σεζόν 2012-13»!..

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο ατζέντης των απανταχού αράβων πριγκίπων και πριγκιπισσών Βλάσης (θεέ, πάρε την ΠΑΕ) Τσάκας αναλαμβάνει πρόεδρος και προπονητής του Παναθηναϊκού και επιτέλους φέρνει στην Αθήνα την αυτού υψηλότητα Σουλτάν αλ Σαούντ… αγοράζοντάς τον ως παίκτη _ σε θέση «σέντρα φύλα ρούχα» _ αντί μόλις 15 εκατ.! Σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί ο θεομπαίχτης Βλάσης ρίχνει την ατάκα «ποιος Ροναλντίνιο και πράσινα άλογα, αυτή είναι η μεταγραφή που θα έριχνε τους φράχτες» και αποκαλύπτει ότι το ποσό των 15 εκατ. θα πληρωθεί σε υποτιμημένες δραχμές με το σουτ της χώρας από το ευρώ! Και τότε πράγματι πέφτουν οι φράχτες καθώς ο αεικίνητος Τσάκας τρέχει σαν καλικάντζαρος να γλιτώσει από την αγιαστούρα των εξαγριωμένων οπαδών του ΠΑΟ!..

ΜΑΡΤΙΟΣ

Για τις 11/3 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο κολλημένος με τους πρίγκιπες Τσάκας ζητεί να διαιτητεύσει η αυτού εξοχότης πρίγκιψ Παύλος (άνθρωπέ μου, ξέρεις από μπάλα;) Γερουλάνος με ξένους βοηθούς τον Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) και τον γερμανό γκαουλάιτερ της τρόικας Χορστ Ράιχενμπαχ, και τέταρτο τον υφυπουργό της φράου Μέρκελ για την Ελλάδα Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Από τον Ολυμπιακό ο Σάββας (θρυλέων που βρυχάται) Θεοδωρίδης επιμένει στη δοκιμασμένη σφυρίχτρα Καλόπουλου με… αμφίπλευρο επόπτη τον αδέκαστο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ολυμπιακοφροσύνης Γιάννη Τραγάκη!..

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Οι κόουτς Νικόλαος (ευλόγησον πάτερ) Κωστένογλου και Αγγελος (κάντε τον σταυρό σας, τέκνα μου) Αναστασιάδης θα διασταυρώσουν τις ίσαμε το μπόι τους λαμπάδες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου προκρίθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Για τους παίκτες τους οι ευσεβείς τεχνικοί προκρίνουν πνευματική προπόνηση με… νηστεία (ούτε λάδι, μόνο νερό βρύσης) και προσευχή επί 40ήμερον _ plus τη Μεγάλη Βδομάδα, βοήθειά μας! Οι μπουκ δέχονται μόνο ένα στοιχηματικό ποντάρισμα: ποιος κόουτς είναι περισσότερο πιστός και η ομάδα του θα έχει για 12ο παίκτη τον (από μηχανής) Θεό! Αμήν!..

ΜΑΪΟΣ

Μήνας τελικών στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο ΑΠΟΕΛ κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με «ένα και να καίει» την Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός το Γιουρόπα Λιγκ συντρίβοντας 6-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στον ημιτελικό έχει αποκλείσει τη Σίτι _ πάλι με 6άρα! Ο Ανδρέας (εγώ ο Ολυμπιακάρας) Λοβέρδος αναλύει στο blog του πώς ξεπατικώνοντας τακτική και στρατηγική που ο ίδιος είχε υποδείξει _ ως τη συνταγματικά ενδεδειγμένη _ ο κόουτς Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησε την κούπα!..

ΙΟΥΝΙΟΣ

Εξαλλος ο κόουτς Νικόλας (τα πάντα όλα) Αλέφαντος ξεσπαθώνει ότι δικό του ήταν το υποκλαπέν σύστημα _ με μπουκάλια μπίρας σε σχήμα ρόμβου _ και ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα πάρει την κούπα με τα μεγάλα αφτιά (=Τσάμπιονς Λιγκ) μόνο αν αναλάβει αυτός, διώξει _ ουστ(!) _ αρκετές «Τιτίκες» που έφερε ο Ισπανός και κάνει τέσσερις σούπερ μεταγραφές: τους κατά «Αλέ» Μαντέλα (=Καντελά της Ρόμα) καιΓκρατσία (=Γκαρσία του ΠΑΟΚ), τον κέρβερο γκολκίπερ Πολέτι (αντί του λαχταρίδηΚοστάντσο) και για δεξί εξτρέμ τον λευκό Λούα Λούα (=Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που κατέχει και το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ»)!..

ΙΟΥΛΙΟΣ

Η Ελλάδα, έχοντας αποκλείσει σε προημιτελικό και ημιτελικό τον γαλλογερμανικό άξονα των Μερκοζί, νικά στον τελικό 1-0 (με γκολ του Χαριστέα) την έτερη δεινοπαθούσα του μνημονίου Πορτογαλία και κατακτά το Euro 2012. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμοςεκστασιασμένος χειροκροτά χοροπηδώντας στην εξέδρα του «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου και δηλώνει στα διεθνή ΜΜΕ: «Ετσι… κουρεύει η Ελλάς»! Στην τελετή υποδοχής των ηρώων στο Καλλιμάρμαρο γίνεται χαμός όταν μέσα σε αποθέωση ο αντιπρόεδρος (ξανασώζω τη χώρα) Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοινώνει ότι, με πρόταση του έτερου αντιπροέδρουΘεόδωρου (μαζί τα φάγαμε) Πάγκαλου, η κυβέρνηση φορολογεί κατά 110% το πριμ των διεθνών και του κόουτς Φερνάντο Σάντος. Αναδρομικά ζητείται και 10% τέλος επιτηδεύματος από τον ΑΠΟΕΛ διότι 9 παίκτες και ο προπονητής της κυπριακής ομάδας έμαθαν τη δουλειά στην Ελλάδα!..

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Ελλάδα διεκδικεί χρυσό μετάλλιο στο κανό-σλάλομ με τον πρωταθλητή (στα άγρια νερά) Γιώργο Α. Παπανδρέου. Δυστυχώς όμως ο γάλλος και ο γερμανός αντίπαλος τον διεμβολίζουν, χάνει το κουπί και αναποδογυρίζει το κανό του με αποτέλεσμα να… τσουλήσει τελευταίος στον τελικό. Απτόητος ο ΓΑΠ ζητεί δημοψήφισμα ώστε να επανέλθει ο θεσμός του 8ου ολυμπιονίκη και η προμοδότησή του με την άνευ εξετάσεων εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ και σε όλα τα ΙΕΚ καθώς και το δικαίωμα διορισμού άνευ ΑΣΕΠ σε ΥΕΝΕΔ, ΑΣΔΕΝ, ΕΛΔΥΚ, EFSF, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ, ΟΛΠ – ΟΛΘ, ΕΛΤΑ, ΕΛΓΑ, ΕΛΠΕ, ΕΣΠΑ, ΕΛΣΤΑΤ, ΣΔΙΤ, ΕΜΥ, ΕΟΤ, ΔΕΘ, ΧΑΝΘ, ΧΑΑ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΔ, ΟΣΕ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΣΑΠ, ΕΦΕΕ, ΑΑΣΠΕ, ΠΠΣΠ, ΟΜΛΕ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΚΕ (μ-λ), ΚΚΕεσ., ΠΟΛΑΝ, τιμημένο ΚΟΔΗΣΟ-ΚΑΕ και λοιπές ΔΔ (=Δημοκρατικές Δυνάμεις) και ΜΚΟ!..

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Στη σέντρα του ΟΑΚΑ τελείται από την Επιτροπή… Αφέσεων της ΕΠΟ το (πρώτο) ετήσιο μνημόσυνο της μακαρίτισσας κάθαρσης α λα ελληνικά στο ποδόσφαιρο. Χοροστατεί ο «ψηλός Σισέ», ενώ από τα βίντεο γουόλ του σταδίου εμφανίζονται σε ρόλο δεξιού και αριστερού ψάλτη οι «πολιτικοί κρατούμενοι» Μάκης (αγαπούλα, πούλα) Ψωμιάδης καιΑχιλλέας (απλός φίλαθλος) Μπέος. Παπαδοπαίδι με το θυμιατήρι ο Αλέξης (απεταξάμην τον Σατανά) Κούγιας!..

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 η Ελλάδα χάνει (0-1) από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με πέναλτι που σφυρίζει ο επανακάμψας γερμανός ρέφερι Ρόμπερτ (όλα τα στήνω)Χόιτσερ. Λάβρος ο πρόεδρος Καρατζαφέρης καταγγέλλει τον γαλλογερμανικό-ελβετικό άξονα _ λόγω συμμετοχής στη συμπαιγνία και του Ζεπ Μπλάτερ _, την ελληνική συγκυβέρνηση (των άλλων) και ζητεί από τη FIFA την επανάληψη του ματς με σκοπιανό διαιτητή τους… δίδυμους ΚύριλλοΜεθόδιο (από κοινού και εξ αδιαιρέτου)!..

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Με σύνθημα «salouto al Arabia» εµίρηδες, σεΐχηδες, σουλτάνοι, πρίγκιπες και λοιποί ζάπλουτοι αξιωµατούχοι χωρών του Περσικού Κόλπου επιχειρούν νέα χειμερινή έφοδο στην Ψωροκώσταινα προκειμένου να επενδύσουν τσουβάλια πετροδόλαρα στις ελληνικές ποδοσφαιρικές οµαδάρες! Η αυτού… φτωχότης Σαλαμαλέκουμ (μπατίρης – κακομοίρης)Αλέκουμσαλάμ αγοράζει πακέτο τους Δικεφάλους (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και αμέσως κάνει αίτηση υπαγωγής τους στο σωτήριο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα: Συλλαλητήρια οπαδών σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια, όπου με σύνθημα «κάτω η πτωχοκρατία – ζήτω η κλεπτοκρατία» η «θύρα 4» ζητεί να στηθεί ανδριάντας των Γενναίων του Βορρά (και του χρηματιστηρίου) Μπατατούδη – Γούμενου και η «ορίτζιναλ 21» κάνει σπονδή στο άγαλμα του Μάκαρου και των εξαδέλφων του Χαρίλαων!..

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σημειώνεται το σκορ Λυών – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-7! Οργιάζουν οι φήμες ότι το ματς ήταν στημένο, αλλά ο γάλλος πρόεδρος της UEFA Μισέλ (σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης)Πλατινί βγάζει το αποτέλεσμα καθαρό, καθώς οι κροάτες αφοί Σάπινα δεν το έπαιξαν «άσος ημίχρονο – διπλό τελικό»!.. Εν τω μεταξύ, ανήμερα Χριστουγέννων, με πρωτοβουλία του Νίκου Μάλλιαρη διοργανώνεται στη Βαρκελώνη φιλικό της Μπαρτσελόνα με την ομαδάρα επιλέκτων της «Hasta la Victoria Siempre». Τα έσοδα από τα 100.000 προπωληθέντα εισιτήρια στο «Καμπ Νου» και από το στοιχηματικό «διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό» που πληρώνει 1 προς 1.000 θα διατεθούν στο υπουργείο Οικονομικών για τις ανάγκες του ελληνικού PSI και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών! Διαφωνεί και διαγράφεται από τη «Hasta» για παραβίαση του προλεταριακού διεθνισμού (και της σκέψης του Μάο) ο Σάββας Κωφίδης που πρότεινε τα λεφτά να δοθούν προς ενίσχυση του ηγούμενου του Βατοπαιδίου Εφραίμ!..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους: Πρίγκιπες και πριγκιπέσσες, εμίρηδες και κακομοίρηδες, φουκαράδες και λεφτάδες, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, πιστεύοντες και άθρησκους, ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς, αεκτσήδες, παοκτσήδες και αρειανούς, στους οπαδούς όλων των ομάδων και δογμάτων ανά την επικράτεια!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗσε όλους (μας), ιδιαίτερα στους ανέργους και στους απολυμένους!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.