Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράκληση προς τους οδηγούς συμπολίτες μας από τον Δήμο Γρεβενών…

Ιανουάριος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Φίλε οδηγέ μην παρκάρεις παράνομα στην Κ. Παλαιολόγου, Αγίου Κοσμά, Θ. Λαδά καθώς και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Γιατί:
Σε ένα  τυχόν ατύχημα, πυρκαγιά, επείγοντα περιστατικά ατυχημάτων, εγκυμοσύνες καθώς και σε διάφορα άλλα έκτακτα θέματα της καθημερινότητας τα οποιοδήποτε οχήματα της Πυροσβεστικής, τα ασθενοφόρα καθώς και άλλα οχήματα άμεσης βοήθειας και εξυπηρέτησης (βυτιοφόρα κ.ά)  δεν μπορούν να προσεγγίσουν τους χώρους αυτούς, ούτε να έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα σημεία ώστε να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο για τους τυχόν συμπολίτες μας που θα βρεθούν στην ανάγκη έκτακτης βοήθειας.

Αποτέλεσμα:
Μπορεί να γίνεις κι εσύ η αιτία να χαθεί μια  ανθρώπινη ζωή.

Ακόμα:
Σας γνωρίζουμε ότι  τα απορριμματοφόρα του Δήμου μας αδυνατούν να προσεγγίσουν τους δρόμους αυτούς ώστε να κάνουν την καθημερινή αποκομιδή των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να παραμένουν σκουπίδια και ό, τι άλλο περιττό και  μολυσματικό και γενικά η καθαριότητα να είναι πλημμελής έως ανέφικτη.

Αποτέλεσμα:
Μπορεί να γίνεις κι εσύ η αιτία να μολύνεται ανεπανόρθωτα η πόλη μας.

Δεν ζητάμε από τους οδηγούς κάτι δύσκολο και ακατόρθωτο
Απλά θυμίζουμε:

1.Δεν μετακινούμε χωρίς σοβαρό λόγο το αυτοκίνητό μας  και δεν το παρκάρουμε παράνομα.(π.χ. για να πάμε στο καφενείο, στην καφετερία, στην βόλτα μας κλπ ).

2. Μην ξεχνάς ως οδηγός, ότι εκτός από τις ποινικές ευθύνες που έχεις, υπάρχουν και οι αστικές  που μπορεί να επωμιστείς σε τέτοιες περιπτώσεις σοβαρών ατυχημάτων.

Φίλε οδηγέ, έχεις υποχρέωση και καθήκον ως ενεργός πολίτης να τηρήσεις τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ώστε να διευκολύνεις το έργο  όλων των υπηρεσιών και συγκεκριμένα ( Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Απορριμματοφόρα κ.ά.)

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά
Γιώργος Γούλας
Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας  και ανακύκλωσης

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 16th, 2012 at 15:11 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply