Στους Ολυμπιακούς με πρωτιά…

Στους Ολυμπιακούς  με πρωτιά η Βάσω ΜιλλούσηΤο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

Η 27χρονη αθλήτρια συγκέντρωσε 14,500 βαθμούς και μοιράστηκε το πρώτο σκαλί στο βάθρο με την Ιταλίδα Καρλότα Φερλίτο. Η Ισραηλινή Βαλέρια Μακσιούτα ήταν τρίτη με 14,300 βαθμούς.

Την Τετάρτη (11/1) η αθλήτρια του Κώστα Σιούτη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά από δώδεκα χρόνια.

Ο δεύτερος Έλληνας αθλητής που πήρε την ολυμπιακή πρόκριση, ο Βλάσης Μάρας επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό του μονόζυγου παρότι είχε την έκτη καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις αθλητές στην ενόργανη γυμναστική. Ο Βασίλης Τσολακίδης είχε πάρει την πρόκριση μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο δίζυγο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.