Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το λόγο της επίσκεψης

Το Ντουμπάι επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΠακιστάνΟ πρόεδρος του Πακιστάν Ασίφ Αλί Ζαρντάρι αναχώρησε σήμερα για το Ντουμπάι, όπου όπως είναι προγραμματισμένο, θα παραμείνει για μια ημέρα.

Η επίσκεψη του Ζαρντάρι πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου οι σχέσεις ανάμεσα στην πολιτική κυβέρνηση του Πακιστάν και τον στρατό είναι εξαιρετικά τεταμένες και συγκεκριμένα βρίσκονται στο χειρότερο επίπεδό τους από το πραξικόπημα του 1999.

Νωρίτερα, πηγές που πρόσκεινται στον πρόεδρο δήλωσαν ότι ο Ζαρντάρι ενδεχομένως να μετέβαινε στο Ντουμπάι για να υποβληθεί σε περισσότερες ιατρικές εξετάσες μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της περιοχής στα τέλη του προηγούμενου μήνα για καρδιολογικά προβλήματα.

«Αυτό το ταξίδι θα είναι για ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας και θα επιστρέψει αμέσως» δήλωσε συνεργάτης του Ζαρντάρι.

Ωστόσο, ανώτατο στέλεχος του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος του Πακιστάν δήλωσε ότι ο Ζαρντάρι ανεχώρησε από το Πακιστάν για το Ντουμπάι, όπου θα παρευρεθεί σε γάμο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση του λόγου της επίσκεψης του Ζαρντάρι.

Ο 56χρονος Ζαρντάρι πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Ντουμπάι στα τέλη του προηγούμενου μήνα έχοντας νοσηλευτεί για ισχαιμικό επεισόδιο.

Το ταξίδι του στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο προκάλεσε εικασίες ότι ενδέχεται να παραιτηθεί.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.