Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καστοριά: Άγριο ξύλο στο νοσοκομείο, μέσα στο γραφείο του διοικητή!

Ιανουάριος 13th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο διοικητής αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφαση που είχε πάρει για απόσπαση 23 εργαζομένων…

kentro-apotherapias-a.orestikoyΧάος, αντιδράσεις και ξύλο στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς Σταύρου Κατσίλη, ο οποίος με απόφαση του προσπάθησε να αποσπάσει 23 άτομα από το κέντρο αποθεραπείας Άργους Ορεστικού στο νοσοκομείο της πόλης, για να βρει όμως την σφοδρή αντίδραση του δημάρχου Ορεστίδος η οποία τον οδήγησε σε ανάκληση της απόφασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alphafm.gr, το προσωπικό του νοσοκομείου, τα έχει βάλει μαζί του διότι οπισθοχώρησε όπως τονίζουν μετά τις πιέσεις του δήμου Ορεστίδος και ανακάλεσε την απόφαση του, για το προσωπικό του κέντρου αποθεραπείας.

Οι εργαζόμενοι πήγαν με άγριες διαθέσεις στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου και πλέον απειλούν την διοίκηση και τον διοικητή πως αν δεν ανακαλέσει την ανάκληση, αρχίζουν κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας…

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 13th, 2012 at 08:04 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply