Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θρίλερ με την απαγωγή πλούσιας Ελληνίδας

13 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Tην κρατούσαν όμηρο για 1,5 χρόνο στο ιρακινό Κουρδιστάν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής κοπέλας που κατάγεται από την Κάρπαθο, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από ενάμιση περίπου χρόνο και είχε καταλήξει στη Σουλεϊμανία, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του ιρακινού Κουρδιστάν.

Οι γονείς της κοπέλας κατάφεραν να φέρουν πίσω το παιδί τους ενώ σε βάρος των απαγωγέων έχει ασκηθεί μηνυτήρια αναφορά, όπως. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την οικογένεια, η νεαρή είχε απαχθεί επί ελληνικού εδάφους.

Η απαχθείσα, μέλος εύπορης οικονομικά οικογένειας, ακινητοποιήθηκε με την απειλή όπλων και με τρόπο, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός, κατέληξε στην Σουλεϊμανία του Κουρδιστάν.

Οι δράστες τη φυλάκισαν και άρχισαν να της ζητούν λύτρα, χωρίς πάντως να τηλεφωνήσουν στους δικούς της. Κάτι που δυσκόλευε τον εντοπισμό της, αφού δεν υπήρχε στίγμα για το σημείο που βρισκόταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ η νεαρή, ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή και κατάφερε με τα πολλά, να δώσει στίγμα στην οικογένειά της, για το που ακριβώς βρισκόταν στο Κουρδιστάν.

Έτσι με τη βοήθεια και συνδρομή Αυστραλιανών, (η απαχθείσα είναι αυστραλιανή υπήκοος), και αμερικανικών αρχών, τις οποίες και δημόσια ευχαριστούν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, κατάφεραν με ειδικές δυνάμεις (κομάντος), να την αποσπάσουν από τα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι υπό την απειλή των όπλων, υποχώρησαν.

This entry was posted on Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, 2012 at 21:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply