Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίθεση ομάδας 20 ατόμων σε βουλευτές και στελέχη του ΠαΣοΚ στο Παγκράτι (Video)

Ιανουάριος 13th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να συζητήσουν εσωκομματικά θέματα

Επίθεση ομάδας 20 ατόμων σε βουλευτές και στελέχη του ΠαΣοΚ στο ΠαγκράτιΦραστική επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν περίπου 10-15 βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Πέμπτης σε μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, προκειμένου να συζητήσουν τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα τους.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, η ομάδα των νεαρών -ως επί το πλείστον- επιτέθηκαν φραστικά εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Φραγκίσκος Παρασύρης, Δημήτρης Λιντζέρης, Έλενα Παναρίτη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Παναγιώτης Ρήγας), πέταξαν μπουκαλάκια νερό, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, αφότου όμως είχε αποχωρήσει η ομάδα των αγνώστων και το επεισόδιο είχε λήξει.

Τον τελευταίο καιρό, και εν όψει των κρίσιμων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου και του Εθνικού Συμβουλίου, έχουν πυκνώσει οι εσωκομματικές διεργασίες, οι οποίες εξελίσσονται σε πολλά επίπεδα, πέρα από τα καθιερωμένα πηγαδάκια στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής, με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνουν προσκλήσεις σε γεύματα και σε μπαράκια.

Τουλάχιστον άλλη μία συνάντηση στελεχών του κόμματος έγινε την περασμένη Τρίτη σε εστιατόριο στο Ψυχικό.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 13th, 2012 at 10:25 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply