Οι τρεις υποψήφιοι θα κληθούν τον Φεβρουάριο για δεμσευτικές οικονομικές προσφορές

Κρατικά Λαχεία: άπαντες πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμούΚαι οι τρεις κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εκχώρηση της 10ετους άδειας εκμετάλλευσης των κρατικών λαχείων πέρασαν στη δεύτερη φάση του σχετικού διαγωνισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε οι υποψήφιοι που συνεχίζουν είναι:

1. Η εταιρεία Osterreichische Lotterien Gesellschaft m.b.H.
2. Η σύμπραξη των εταιρειών Sisal S.p.A., Damco Energy S.A. και DamlotΑ.Ε. και
3. Η σύμπραξη των εταιρειών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.a.r.l.

Στη τέλος της β΄ φάσης θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για τη χορήγηση αποκλειστικής άδειας παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και εν γένει διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων.

Οι προκριθέντες υποψήφιοι θα λάβουν τη Πρόσκληση Κατάθεσης Δεσμευτικών Προσφορών για τη Β’ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας και οδηγίες για την υποβολή της προσφοράς τους μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες.

TO BHMA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.