Είχαν κατασχεθεί από υπηρεσίες του Δήμου

Καταστράφηκαν 150.000 προϊόντα «μαϊμούδες» στον ΠειραιάΣτην καταστροφή 150.000 διαφόρων προϊόντων απομίμησης που είχαν κατασχεθεί στα πλαίσιο εκστρατείας για την πάταξη του παραεμπορίου, προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία του Πειραιά μπροστά από τα γραφεία της, στην οδό Ευριπίδου 66, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Επιπλέον, την Πέμπτη από την ίδια Διεύθυνση, θα μεταφερθούν με ειδικό όχημα ανακύκλωσης του δήμου σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης, 100.000 παράνομοι κατασχεθέντες ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), παρουσία εκπροσώπου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το νόμο 3982/2011 του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, πρέπει να καταστρέφονται επιτόπου. Αρμόδιοι φορείς για την εφαρμογή του νόμου είναι η Δημοτική Αστυνομία και τα Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.).

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.