Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταστράφηκαν 150.000 προϊόντα «μαϊμούδες» στον Πειραιά

11 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Είχαν κατασχεθεί από υπηρεσίες του Δήμου

Καταστράφηκαν 150.000 προϊόντα «μαϊμούδες» στον ΠειραιάΣτην καταστροφή 150.000 διαφόρων προϊόντων απομίμησης που είχαν κατασχεθεί στα πλαίσιο εκστρατείας για την πάταξη του παραεμπορίου, προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία του Πειραιά μπροστά από τα γραφεία της, στην οδό Ευριπίδου 66, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Επιπλέον, την Πέμπτη από την ίδια Διεύθυνση, θα μεταφερθούν με ειδικό όχημα ανακύκλωσης του δήμου σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης, 100.000 παράνομοι κατασχεθέντες ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), παρουσία εκπροσώπου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα προϊόντα που κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το νόμο 3982/2011 του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, πρέπει να καταστρέφονται επιτόπου. Αρμόδιοι φορείς για την εφαρμογή του νόμου είναι η Δημοτική Αστυνομία και τα Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.).

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2012 at 18:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply