Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα «συγχαρητήρια» στην ομάδα ΔΙΑΣ

Ο Κίμων Κουλούρης χαρακτηρίζει «αγνώμονα» τον Χρ. ΠαπουτσήΤην οργισμένη αντίδραση του Κίμωνα Κουλούρη προκάλεσε η πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή να δεχτεί στο υπουργείο τους τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν τοπροηγούμενο Σάββατο στο επεισόδιο με τον πρώην βουλευτή και να τους συγχαρεί για τον τρόπο που λειτούργησαν.

«Κάλεσα τον ίδιο τον αστυνομικό και τους άλλους συναδέλφους του και τους έδωσα συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν αυτήν την υπόθεση. Χωρίς να χαριστούν σε κανέναν. Στην ιδιότητα κανενός. Και τήρησαν τον νόμο έτσι ακριβώς όπως έπρεπε» δήλωσε ο κ. Παπουτσής.

«Ήταν μια κίνηση συμβολική, ένα μήνυμα προς όλους όχι μόνο για την αστυνομία αλλά και για όλα τα Σώματα Ασφαλείας ότι αυτή ακριβώς είναι η υποχρέωση τους. Να τηρούν τους νόμους με τον ίδιο τρόπο για όλους τους πολίτες» πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Αλήθεια Χρήστο Παπουτσή τους συνεχάρης γιατί μπροστά στο 15χρονο παιδί μου, που το ξέρεις καλά, άρπαζαν από το μανίκι τον πατέρα του να τον πετάξουν έξω από το αυτοκίνητο; Τους συνεχάρης Χρηστάκη Παπουτσή γιατί περικυκλώθηκε αυτό το αυτοκίνητο από 30 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα; Τους συνεχάρης γιατί εξύβρισαν και ασχημονούσαν μπροστά σε έναν πολίτη που λέγεται Κίμων Κουλούρης;» δήλωσε ο πρώην βουλευτής.

Ο κ. Κουλούρης καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «αγνώμων» γιατί -όπως υποστήριξε- όφειλε σε εκείνον την εξέλιξή του, καθώς και ότι «έχει μίσος μαζί μου» γιατί δεν συμπορεύτηκε με την επιλογή του κ. Παπουτσή για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.