Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με την ονοματολογία των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών σε ότι αφορά τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Αυτό δείχνει και τη δυναμική του κόμματος όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί, στις επόμενες εκλογές, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Η τήρηση των Αρχών του Καταστατικού καθώς και η τήρηση των διαδικασιών του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος αλλά και των αποφάσεων των συντεταγμένων οργάνων του αποτελεί αυτονόητη δέσμευση όλων. Οι διαδικασίες αυτές είναι συγκεκριμένες και απόλυτα ξεκάθαρες για τους πάντες.

Με την παρατήρηση αυτή, τα συντεταγμένα όργανα του κόμματος θα προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών όταν έρθει η ώρα και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προς το παρόν καμία διαδικασία δεν ξεκίνησε και κανένα χρίσμα δεν δόθηκε.

Ότι άλλο γράφεται και δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει ως σκοπό να πλήξει όχι μόνο τα ίδια τα πρόσωπα αλλά κυρίως τον Εθνικό Στόχο που είναι η αυτοδυναμία του κόμματος και συνακόλουθα η σωτηρία και η προκοπή του τόπου.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών θα σταθεί σθεναρά απέναντι σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, να πλήξουν την πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές. Ήρθε πια η ώρα να απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την καταστροφική και ανάλγητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος του Κόμματος Αντώνης Σαμαράς και για τον οποίο καθημερινά δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι μάχες αυτές δεν μπορούν να καπηλεύονται από κανέναν και για τίποτε.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.