Συλλήψεις για πόκερ…

Ένας αλλοδαπός που καταζητείται για ανθρωποκτονία, την οποία φέρεται να διέπραξε στην Αλβανία, συνελήφθη στον συνοριακό σταθμό της Νίκης.  Αναλυτικότερα την Κυριακή (8/1) το μεσημέρι στην Νίκη – Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης συνέλαβαν 52χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διωκόταν με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, ο 52χρονος πήγε στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Νίκης, για να εξέλθει από τη Χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις Αλβανικές Δικαστικές Αρχές, Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης. για ανθρωποκτονία που συνέβη τον Μάρτιο του 2007 στην Αλβανία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Εξάλλου,  το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν στην Κρυσταλλοπηγή, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, δύο αλλοδαποί για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι 41χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε έναν 24χρονο μη νόμιμο μετανάστη.
Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Επίσης, συνελήφθη χτες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, αλλοδαπός για μεταφορά αλλοδαπού, μη νομίμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι 54χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε έναν 26χρονο μη νόμιμο μετανάστη. Ύστερα από περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συλλήψεις για πόκερ
Τέλος, την Κυριακή τις πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν οχτώ ημεδαποί άνδρες ηλικίας 40, 54, 68, 44, 42, 43, 35 και 78 χρονών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 40χρονου, διαπιστώθηκε ότι αυτός επέτρεπε στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τράπουλες, μάρκες κ.λ.π. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Η σύλληψη των ανωτέρω έγινε στο πλαίσιο στοχευόμενων αστυνομικών ελέγχων, που ενεργούνταν κατά την περίοδο των εορτών σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων. Ειδικότερα, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων διαπιστώθηκαν επτά περιπτώσεις διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων (4 στην Φλώρινα, 2 στην Κοζάνη και 1 στην Καστοριά).
Συνολικά συνελήφθησαν 27 ημεδαποί και κατασχέθηκαν 16 παιγνιομηχανήματα (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, 4.449 ευρώ, ζάρια, μάρκες και τράπουλες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.