ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Καστοριά 2-0-Νίκη Αγκαθιάς-Περδίκκας 2-3

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρεια, η οποία επικράτησε με 2-0 της Καστοριάς.
Τα γκολ για την ομάδα του Πασχάλη Μπρατάλη, πέτυχαν οι Γαλσουζίδης στο 20 και Δ Λίτσκας στο 82.

Σημειώνεται, ότι αποβλήθηκαν οι Γ Κίτσας (80) και Δ. Λίτσκας (80), ενώ στο 8′ έχασε πέναλτι ο Π Κίτσας για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Πασχάλης Μπρατάλης): Θεοδώρου, Ελ. Κίτσας (86′ Σπ. Κίτσας), Ελ. Κίτσας, Ν. Τζέπης, Ζαχαριουδάκης, Π. Κίτσας, Πατατούκας, Χρ. Κίτσας (61′ Χρ. Τζέπης), Γολσουζίδης, Χαρισούδης (90′ Δ. Κίτσας), Γ. Κίτσας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Στράτος Δαμιανόπουλος): Μουρζίδης, Τούλιος, Ζυπίδης (77′ Χονδρομάτης), Μήνος, Αναγνωστόπουλος, Γκέκας, Δ. Λίτσκας, Τσετιροκλής, Τσαμτσάκης, Τσουλάκος, Κ. Λίτσκας.

Νίκη Αγκαθιάς-Περδίκκας 2-3

Αποφασισμένη να μείνει στην κατηγορία δείχνει η ομάδα του Περδίκκα, η οποία πέρασε από την έδρα της Νίκης Αγκαθιάς, με σκορ 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι, ήταν ανώτεροι των γηπεδούχων και προηγήθηκαν με 3-0! Τα γκολ πέτυχαν οι Εμερσον (31, 46) και Χαϊτίδης (55), ενώ για τη Νίκη Αγκαθιάς, μείωσε σε 2-3 ο Κουκουλής και Ζαβραλής στο 78 και 87 αντίστοιχα.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Γιώργος Κωνσταντάκος): Κύρου, Μπουκλάς, Κωνσταντάκος Φ., Ηλιάδης, Μηλιωτης, Τόζογλου, Κούκλης, Κωνσταντάκος Λ., Φτίκας (75′ Χατζόπουλος), Ζεβραλής, Καρακώσιος
ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ (Κώστας Τσακαλίδης): Κεχαγιάς, Συμεωνίδης, Κοντογουλίδης, Παντζαρίδης, Μπάμπαρης, Τεκίδης, Παπαδόπουλος, Κίζης, Χαϊτίδης, Εμερσον, Μπουράκης

Επόμενοι αγώνες ΤΕΤΑΡΤΗ 11/01 στις 15:00
Γρεβενά Αεράτα-Νάουσα

Αστραπή Μεσοποταμιάς-Πυρσός Γρεβενών

Ακρίτας Αχλάδας-Λευκάδια Ημαθίας

www.periferiako.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.