Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα νέα γραφεία του Facebook

Ιανουάριος 9th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δε θυμίζουν και πολύ παραδοσιακούς χώρους εργασίας

Σαν το σπίτι τους θέλει να νιώθουν οι υπαλλήλους του, το Facebook. Τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Menlo Park της Καλιφόρνια, λίγο θυμίζουν τους παραδοσιακούς χώρους εργασίας. 

Από τα μοντέρνας αισθητικής έπιπλα μέχρι την αρχιτεκτονική των γραφείων, οι νέοι χώροι εργασίας της εταιρείας προσφέρουν άνεση στους υπαλλήλους να κάνουν τα «μαγικά» τους για την περαιτέρω εξέλιξη του κοινωνικού δικτύου.

Η καφετέρια και το γυμναστήριο εξασφαλίζουν την αναζωογόνηση των υπαλλήλων. Οι άνετοι καναπέδες με τα μοντέρνα τραπέζια που περισσότερο θυμίζουν εσωτερικό καφετέριας και βρίσκονται διάσπαρτα στις νέες εγκαταστάσεις, αποτελούν τους χώρους συσκέψεων. Ορισμένα ΜΜΕ, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αναφέρουν πως Facebook επανεφηύρε την έννοια του γραφείου.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Facebook, άνηκαν παλαιότερα στην Sun Microsystems. Οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν εκεί τον Δεκέμβριο, μετά την ανακαίνιση, στην οποία η εταιρεία προχώρησε.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις του Facebook:

 

www.Newsbeast.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 9th, 2012 at 17:02 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply