Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε εκκαθάριση ο «Κόσμος του Επενδυτή», κλείνει η «Εξέδρα των Σπορ»

7 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η κρίση χτυπά τον Τύπο

Την εκκαθάριση της εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα «O Κόσμος του Επενδυτή» ανακοίνωσε ο κ. Κ. Γιαννίκος, μετά τις 48ωρες κυλιόμενες απεργίες που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας.

Οι συντάκτες της εφημερίδας επιμένουν στην απόφαση που πήραν για 48ωρες κυλιόμενες απεργίες από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου. Αιτία η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από τον εκδότη της εφημερίδας.

Στο μεταξύ, την αναστολή της έκδοσης της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρας των Σπορ» αποφάσισε ο εκδότης της Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της εφημερίδας δηλώνουν πως επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος τους και αναμένουν από την εργοδοσία «την αυτονόητη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις».

This entry was posted on Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2012 at 11:02 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply