Πολύ κοντά στην κορυφή…

Έντονο σε εμπειρίες, συναισθήματα και συγκίνηση ήταν το 3ήμερο 2 έως 5 Ιανουαρίου 2012 για τα μέλη της αποστολής του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης στο 1ο Τουρνουά Κορασίδων Πορταριάς

Η εμφάνιση του Γ.Σ. Κοζάνης ήταν κυρίαρχη από την πρώτη κιόλας μέρα. Τη Δευτέρα 02.01.2012, οπότε και έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας, παρ’ όλο που ο Ο.Σ.Φ.Π. επικράτησε του Γ.Σ. Κοζάνης με 2-0 σετ (25-21 και 25-20), διοργανωτές, προπονητές και θεατές εκστασιάστηκαν με το πάθος με το οποίο αγωνίζονταν οι αθλήτριες του Γυμναστικού.

Τη δεύτερη μέρα, η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και επετεύχθη με ευκολία η πρώτη της νίκη. Αντιμέτωπη με την ομάδα του Αλμυρού Βόλου, κέρδισε με 2-0 σετ (25-6 και 27-25), αλλά, στον δεύτερο αγώνα της ίδιας μέρας, που ήταν ίσως και η καλύτερη αναμέτρηση σε όλη τη διοργάνωση, καθώς η αγωνία και η ένταση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, έχασε από την ομάδα του Εαρινού Θεσσαλονίκης με 2-1 σετ (18-25, 25-23 και 16-14).

Η τρίτη μέρα του τουρνουά, Τετάρτη 04.01.2012, ήταν, ομολογουμένως, η μέρα του Γ.Σ. Κοζάνης! Δύο νίκες επί των δύο αντίπαλων ομάδων! Στον πρώτο αγώνα, με αντίπαλο τον Ασκληπιό Τρικάλων, κέρδισε με 2-0 σετ (25-22 και 25-23), όπως ακριβώς συνέβη και στον δεύτερο αγώνα, με αντίπαλο τον Αρχέλαο Κατερίνης (25-21 και 25-22). Μέχρι, λοιπόν, εκείνη την ώρα, η ομάδα του Γ.Σ. Κοζάνης κατείχε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, αλλά το τελικό, επίσημο αποτέλεσμα θα κρινόταν από τον τελευταίο, βραδινό αγώνα του τουρνουά, μεταξύ του Ο.Σ.Φ.Π. και του Εαρινού Θεσσαλονίκης. Η νίκη για τον Ο.Σ.Φ.Π., με 2-1 σετ, ήρθε και μαζί με αυτήν ήρθε επισήμως και η δεύτερη θέση για τον Γ.Σ. Κοζάνης!

Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τη βράβευση της αθλήτριας του Συλλόγου Ζηνωνίδου Μένιας η οποία, μετά από απόφαση των προπονητών, αναδείχθηκε, ανάμεσα σε 72 αθλήτριες που πήραν μέρος, η πολυτιμότερη (MVP) παίκτρια ολόκληρου του τουρνουά! Με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες, συνεπήρε διοργανωτές, προπονητές, θεατές και φιλάθλους αντίπαλων ομάδων οι οποίοι ξεσηκώνονταν και την καταχειροκροτούσαν σε κάθε φάση.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κοζάνης συγχαίρει όλες τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο 1ο Τουρνουά Κορασίδων Πορταριάς: Ζηνωνίδου Μένια, Γκοβεδάρου Ελένη, Παφίλη Ελισάβετ, Βασιλοπούλου Μαριάνθη, Ντέρου Γιώτα, Μπέμπη Μαριαλένα, Μήτσκα Εύη, Σκόρδα Γιώτα, Γκιάτα Βασιλική και Μαγγιρίδου Ελπινίκη, για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν. Η προσπάθειά τους ήταν τιτάνια!

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές του Συλλόγου, Τιτέλη Δημήτρη και Μπέμπη Ντίνο, καθώς απέδειξαν ότι, με μεθοδικότητα, σωστή δουλειά και κύριο μέλημα τη μύηση των παιδιών στον αθλητισμό, επιτυγχάνονται οι μεγάλες νίκες, αλλά και στους εφόρους Ντέρο Γιώργο και Ζηνωνίδη Γιώργο, μέλη της διοίκησης, οι οποίοι, με επικεφαλής την Πρόεδρο Καρανάνου Στέλλα, συνόδευσαν τις αθλήτριες στο τουρνουά και ήταν συνεχώς δίπλα τους.

Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου οφείλει ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στους γονείς των αθλητριών, οι οποίοι, με την αμέριστη στήριξή τους στη διοίκηση και τις αθλήτριες, έδωσαν παλμό και χρώμα σ’ αυτό το υπέροχο 3ήμερο, όπως επίσης νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος με την επίβλεψη και τη φροντίδα του, εξασφάλισε την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.