«Γεννήθηκε» από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά των σταρ

Είναι αυτή η τέλεια γυναίκα;Οι παρακάτω εικονιζόμενες θεωρούνται οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν με κάποιο τρόπο μπορούσε να «δημιουργηθεί» μία γυναίκα, που θα είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από κάθε μία από αυτές;

Θα ήταν η… «απόλυτη γυναίκα» ή όχι;

Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα ήταν αυτή η εξωπραγματική γυναίκα και να κρίνουμε τελικά το κατά πόσο «τέλεια» είναι!

Για το σκοπό αυτό διεξήχθη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να επιλεγούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ήδη υπαρκτών γυναικών και από αυτά να φτιαχτεί η μία και μοναδική!

Έτσι με τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα σοκολατί μάτια της τραγουδίστριας Cheryl Cole, τη μύτη της ηθοποιού Kate Beckinsale, τα μάγουλα της επίσης ηθοποιού Keira Knightley, τα φρύδια της Megan Fox, το πηγούνι της Gwyneth Paltrow, τα χείλη της Angelina Jolie και το ντεκολτέ της Kelly Brook «γεννήθηκε» η…

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.