Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών, τμήματος βόλεϊ, ταξιδεύουν στην Καστοριά για να δώσουν το παρών στην εμβόλιμη αγωνιστική την οποία προγραμμάτισε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, όπου και θα ανταγωνιστούν με την ομάδα, Ακαδημίες Πετοσφαίρισης Καστοριάς στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς στις 17:00 μ.μ. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών είναι στην πόλη μας, στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών, την Κυριακή στις 8 Ιανουαρίου 2012, 18:00 μ.μ με τον αγώνα βόλεϊ απέναντι στις νεάνιδες του Αρίων Πτολεμαϊδας.

Οι κορασίδες του Γ.Σ.Γρεβενών υποδέχονται το Σάββατο στις 7 Ιανουαρίου 2012, 14:00 μ.μ. την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας, στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών.

Αγωνιστική πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες του Γ.Σ.Γρεβενών στην κατηγορία, παγκορασίδες, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, η ομάδα Γ.Σ.Γρεβενών 1 (Ύαινες), παίζει με την ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης στις 14:00 μ.μ. και η ομάδα Γ.Σ.Γρεβενών 2 (wildcats), αντιμετωπίζει τις παγκορασίδες του Α.Σ.Πήγασος Κοζάνης στις 16:00 μ.μ. και οι δύο αγώνες διεξάγονται στην γειτονική πόλη της Κοζάνης, Δ,Α,Κ, Κοζάνης και Γυμναστήριο Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα.

Στα παιχνίδια του Γ.Σ.Γρεβενών που θα γίνουν το Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, Δ.Α.Κ. Γρεβενών, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.