0-0 μέσα στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να νικήσει το δραμινό «κάστρο»Η Δόξα Δράμας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ και πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ψαλιδίζοντας τα… φτερά του «Δικεφάλου» στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτός ήταν μάλιστα ο μόλις δεύτερος βαθμός στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη.

Η πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στους γηπεδούχους. Από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Κάρλος, ο Μπέλεκ έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σερεμέτ. Η πιο κλασική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε για την ΑΕΚ στο 25′, όταν μετά από λανθασμένο γύρισμα του Τροποτσέρη με το κεφάλι, ο Σιαλμάς μόνος του απέναντι στο γκολκίπερ των “μαυαρετών” δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά. Μοιραίος παίκτης για την «Ένωση», ο Σιαλμάς, δύο λεπτά μετά πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά η προβολή του Σικαλιά έσωσε τους Δραμινούς.

Καλή ευκαιρία για τους «μαυραετούς» στο 31′, με τον Ρούτση να αστοχεί από καλή θέση μετά από κάθετη πάσα του Αραβίδη.

Στο β’ μέρος η Ένωση μπήκε με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η ομάδα που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί ήταν η Δόξα. Αρχικά με το σουτ του Βάντερσον στο 61′ να απομακρύνει ο Κωνσταντόπουλος σε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του, η κεφαλιά του Τριποτσέρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 79′ ο Βέρτζος απέκρουσε έδιωξε με το κεφάλι τη μπάλα πριν αυτή καταλήξι στα δίχτυα από το σουτ του Λεονάρντο.

Διαιτητής: Σ. Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Λεονάρντο – Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Σερεμέτ, Βάντερσον, Βέρτζος

ΑΕΚ (Ν. Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κάλα, Κοντοές, Αργυρίου, Μάκος (55′ Γκερέιρο), Ρίκκα, Κλωναρίδης (46′ Λεονάρντο), Κάρλος, Σιαλμάς (76′ Καφές), Μπέλεκ

Δόξα Δράμας (Θ. Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης (90’+1 Τοπούζης), Αραβίδης, Βίτορ Λίμα, Σικαλιάς (81′ Στεργιανός), Αμπουμπακαρί (35′ Κουμπρόγλου), Σοϊλέδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΤΡΙΤΗΣ
17:15 (Νέας Σμύρνη) Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-0
17:15 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-0
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Δόξα Δράμας 0-0

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
15:00 (Παγκρήτιο) Εργοτέλης-Ξάνθη
15:00 (Κέρκυρα) Κέρκυρα-Αρης
17:15 (Παναιτωλικού) Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
17:15 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
19:30 (Γ. Καραϊσκάκης) Ολυμπιακός-Ατρόμητος

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.