Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Ο Δήμος Γρεβενών δεν ευθύνεται για την δυσλειτουργία του Νοσοκομείου…

Ιανουάριος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη τύπου (την πρώτη της νέας χρονιάς) έδωσε την Τρίτη (3/1) ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Κυριάκος Σημαδόπουλος στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Κοζάνης, όπου φέρεται να επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμο Γρεβενών για τους Ιατρούς που συνταγογραφούν φάρμακα σε ασφαλισμένους του ΟΓΑ στον χώρο του πρώην Δασαρχείου…

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως ο Δήμος Γρεβενών παρέχει μόνο τον χώρο στους Ιατρούς και πως από κει και πέρα δεν φέρει καμία ευθύνη για τον αριθμό των αγροτικών ιατρών που από 20 έχουν μείνει 10.

Αναφερόμενος στον Διοικητή είπε: «Τις δικές του αδυναμίες δεν θα τις χρεωθεί ο Δήμος αλλά και ούτε οι πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα…Ο κ. Σημαδόπουλος είναι φιλοξενούμενος και περαστικός από τα Γρεβενά και διαδέχθηκε πετυχημένους διοικητές. Είναι διορισμένος και έχει ημερομηνία λήξεως. Θα πρέπει να είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει. Υπάρχει μία δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο και οφείλει η Διοίκηση να επιλύσει»..
Ακούστε την συνέντευξη:

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 3rd, 2012 at 16:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply