Κατέκτησαν επάξια μια θέση στην επόμενη έκδοση του σχετικού βιβλίου

Άνθρωποι αλλά και… ζώα, από ολόκληρο τον κόσμο θα φιλοξενηθούν στις σελίδες της επόμενης έκδοση του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες για τη χρονιά που τελείωσε. Ορισμένα από τα ρεκόρ αυτά, όπως το μεγαλύτερης διάρκειας φιλί, έγιναν με σκοπό απλά την κατάκτηση του τίτλου. Αντίθετα, ορισμένοι από όσους κατέκτησαν ρεκόρ Γκίνες, το οφείλουν είτε σε ασθένειες, είτε σε φυσικά χαρακτηριστικά που είναι υπεράνω του ελέγχου τους.
Τα ρεκόρ που ακολουθούν είναι τα πλέον περίεργα και, ίσως, τα πιο εντυπωσιακά για το 2011.

Το μεγαλύτερης διάρκειας φιλί


Σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του ζευγαριού που θα μπορούσε να φιλιέται για την περισσότερη ώρα, νικητές αναδείχθηκαν οι Laksana Tinarat και ο σύζυγος της Ekachai. Το φιλί που αντάλλαξαν ήταν εξαιρετικά παρατεταμένης διάρκειας, καθώς κράτησε 46 ώρες και 24 λεπτά! 

Η μικρότερη γάτα στον κόσμο

Μια γάτα από το Σαν Ντιέγκο κέρδισε ρεκόρ Γκίνες της μικρότερης γάτας στον κόσμο! Ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά, ενώ σε ύψος φτάνει μόλις τα 15 εκατοστά!

Η μεγαλύτερη γενειάδα

Ο Sarwan Singh από τον Καναδά κέρδισε ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη γενείαδα καθώς η δικιά του πλησιάζει τα 2,5 μέτρα!

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος

Στις 26 Αυγουστου, η Besse Cooper έκλεισε τα 115 έτη ζωής και έγινε έτσι ο μεγαλύτερη σε ηλικία άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο

Η 47χρονη Pauline Pott κέρδισε μια θέση στην επόμενη έκδοση του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες με τον τίτλο «η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο» να την συνοδεύει. Ζυγίζει 292 κιλά!

Ο πιο «διάτρητος» άνθρωπος

Ο γερμανός Rolf Buchholz, έχει 425 σκουλαρίκια και καρφιά σε ολόκληρο το σώμα του. Από αυτά, 94 βρίσκονται στα χείλη του, 25 στα φρύδια και 278 στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η μεγαλύτερη αφάνα

Η Aevin Dugas από τη Νέα Ορλεάνη είναι η περήφανης κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη αφάνα, η περιφέρεια της οποίας φτάνει τα 1,3 μέτρα! Όταν λούζετε χρησιμοποιεί μέχρι και 5 κουτιά conditioners!

Η μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο

Η γλώσσα της Chanel Tapper έχει μήκος 9,7 εκατοστά!

Τα πιο κοντά αδέλφια

Η 22χρονη Bridgette Jordan και ο 20χρονος αδελφός της Brad μοιράζονται τον τίτλο των πιο κοντών αδελφών στον κόσμο! Το ύψος της κοπέλας είναι 68,6 εκατοστά, ενώ του αγοριού 36,5 εκατοστά.

Η πιο τριχωτή γυναίκα

Η Supatra Sasuphan, από την Ταϊλάνδη έχει κερδίσει τη διάκριση της «πιο τριχωτής κοπέλας στον κόσμο». Η 11χρονη κοπέλα πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Ambras και η οποία, όπως είναι προφανές, προκαλεί έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα.

Τα μεγαλύτερα νύχια στον κόσμο

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχει μπει και η Chris Walton λόγω του μήκους των νυχιών της, καθώς φτάνουν σε μάκρος τα σχεδόν 6 μέτρα!

 

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.