Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε πως υποδέχτηκαν το 2012 οι Αυστραλοί…

Ιανουάριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Σίδνεϊ

Με χιλιάδες πυροτεχνήματα στο λιμάνι του Σύδνεϋ, γιόρτασαν την άφιξη του 2012 οι Αυστραλοί. Πλήθος κόσμου μάλιστα είχε περάσει όλο το βράδυ μπροστά από την Όπερα του Σίδνεϊ για να εξασφαλίσει καλύτερες θέσεις για το υπερθέαμα με τα πυροτεχνήματα, το μεγαλύτερο στον κόσμο, που στοιχίζει 6,4 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτιμάται ότι για το φαντασμαγορικό θέαμα χρησιμοποιήθηκαν συνολικά επτά τόνοι πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό του Σίδνεϊ, δημιουργώντας 100.000 «εκρήξεις» μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών.

Η Νέα Ζηλανδία είναι ένα από τα πρώτα μέρη του πλανήτη που υποδέχονται τη νέα χρονιά. Φέτος, οι εορτασμοί ήταν κάπως περιορισμένοι λόγω κακοκαιρίας. Στα βόρεια της χώρας δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν αναγκαστικά εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.


www.newsbeast.gr 

 

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 1st, 2012 at 00:34 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply