Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

AEK: Συμφωνία και όροι

Δεκέμβριος 31st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Περίεργη η κατάσταση στην ΑΕΚ, μετά την συνάντηση του Σταυρου Αδαμίδη με τον υποψήφιο επενδυτή, Βασίλη Ξενιάδη – Ο μεν πρώτος, αναφέρεται σε όρους που έχει θέσει, ο δε δεύτερος, μιλάει για συμφωνία

Ο Ξενιάδης υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε.συμφωνία και πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει στα χέρια του το 51% της ΠΑΕ, ενώ από την άλλη, ο Αδαμίδης δεν έκρυψε την επιφυλακτικότητά του και αναφέρθηκε απλά σε μια πρώτη επαφή με τις εξελίξεις να αναμένονται από εβδομάδα.

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση της επίσημης ΑΕΚ. Δεν θα γίνει νομικός έλεγχος. Όλα είναι καλά προχωράμε. Εννοείται ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχουν μπει τα 10 εκατ. ευρώ» είναι η τοποθέτηση του κ Ξενιάδη στην ιστοσελίδα ΑΕΚ365.gr .

«Επεσήμανα στον κ Ξενιάδη ότι για να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πρέπει όχι μόνο να καταβάλει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για το 51%, αλλά παράλληλα να αποδείξει ότι τηρεί τις προϋποθέσεις που θέτει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα γίνει συνάντηση των νομικών και εάν προκύψει συμφωνία, τότε το θέμα θα πάει προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ». σημείωσε ο κ Αδαμίδης, ο οποίος έθεσε και τρεις όρους:

Πρώτον, να έχει τη την δυνατότητα να βάλει τα 10.250.000 ευρώ για να πληρωθούν παίκτες, προσωπικό και να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ.

Δεύτερον, να τηρεί τις προυποθέσεις της ΕΕΑ και

Τρίτον, να παραμείνει θεματοφύλακας της υπόθεσης Ψωμιάδη ως την περαίωσή της ο Χάρης Οικονομόπουλος.

 

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 31st, 2011 at 13:17 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply