Αναγκαία χαρακτήρισαν την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι έτσι θα αντιμετωπιστούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι δυσκολίες στην αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. .

Μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχουν στα χέρια τους δύο προτάσεις για τον Βιεϊρίνια τις οποίες μελετούν, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται σε άλλη ελληνική ομάδα.

«Δημιουργήσαμε μια ομάδα, η οποία ήταν και είναι ανταγωνιστική. Ομως, έχουν αλλάξει τα πράγματα στο Financial Fair Play. Έχουν μπει νέοι κανόνες και έχει αλλάξει η φορολογία. Εμείς έχουμε ενημερωθεί και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση που πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στο οικονομικό κομμάτι» είπε μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας. «Αυτήν τι στιγμή πρέπει να κατεβάσουμε τα συμβόλαια και όλα αυτά πρέπει να γίνουν από πώληση. Δε θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι. Οσον αφορά τον Κοντρέρας είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Είχαν έρθει κάποια παιδιά αφού μας ενδιάφερε και το μέλλον της ομάδας. Οι δηλώσεις του Μπόλονι είναι και δικός μας προβληματισμός. Δεν ξέρουμε αν φύγουν αυτοί οι παίκτες, αν παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε τα οικονομικά δεδομένα και στη συνέχεια να δούμε την ομάδα. Δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι η ομάδα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική, όμως, έχουμε ελπίδες ότι τα νέα παιδιά που μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν θα το κάνουν και στο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μέσα στους στόχους και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.