“Μην ακούτε τους κακοπροαίρετους”…

Μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 συμπολίτες μας λόγω της απουσίας των Ιατρών του ΟΓΑ, κάνουμε γνωστό προς τους πολίτες ότι ο Δήμος Γρεβενών δεν φέρει καμία ευθύνη για το ανωτέρω γεγονός.

Ο Δήμος Γρεβενών παρέχει απλά φιλοξενία στην συγκεκριμένη Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου σε δημοτικό κατάστημα (πρώην Δασαρχείο), με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας, που αδυνατούν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις.

Παρά το γεγονός ότι η ευθύνη βαρύνει άλλους, άμεσα κινητοποιήθηκαν, με εντολή Δημάρχου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης και Γεώργιος Γούλας η υπηρεσία του οποίου στεγάζεται μάλιστα στον ίδιο χώρο και ζήτησαν από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, ώστε να λήξει η ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας.

Σε όσους κακοπροαίρετους προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες στο Δήμο Γρεβενών για αυτού του είδους τα φαινόμενα, για τα οποία ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ότι οι δημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για κάθε διοικητική δυσλειτουργία, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. τα οποία συστηματικά επιχειρούν να τους παραπληροφορήσουν.

Η υγεία αποτελεί υπέρτατο αγαθό και σε καμία περίπτωση οι δημότες μας δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Στα προβλήματα αυτά δηλώνουμε παρόν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσής τους.
Οι πόρτες του Δημαρχείου ήταν και είναι ανοιχτές για όλους. Υποσχεθήκαμε ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών μας και το κάνουμε πράξη.

 

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.