Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΑΟ: Ανανέωσε με Λάζαρο, στα άκρα με Σωτήρη

Δεκέμβριος 31st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανανέωσε έως το 2015 το συμβόλαιο του με τον Παναθηναικό -Αντίθετα, οι «πράσινοι» εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τους χειρισμούς του Νίνη στο θέμα της μεταγραφής του

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις του Παναθηναικού με τον Σωτήρη Νίνη. Κι αυτό, αφού οι «πράσινοι» έχουν δυσαρεστηθεί με τους χειρισμούς του διεθνή ποδοσφαιριστή για το θέμα της μεταγραφής του. Ο Νίνης φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις με άλλες ομάδες στο εξωτερικό (Πάρμα) πριν από την καθορισμένη ημερομηνία (ένα εξάμηνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του). Ετσι, σκοπεύουν να του στείλουν έγγραφη διαμαρτυρία, όπως έκαναν ήδη και στην Πάρμα.

Στο μεταξύ, μία σημαντική είδηση που προέκυψε από το τελευταίο ΔΣ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, έως το 2015. Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας, λέγοντας ότι υπάρχει συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές.

Τέλος, το ΔΣ αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος θα χαρίσει κάποια χρήματα που θα έπαιρνε έως το τέλος της χρονιάς. Οι «πράσινοι», περιμένουν και το τυπικό ΟΚ του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σίγουρο ότι δεν τον υπολογίζει. Ο Πετρόπουλος, έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την ΑΕΚ και λέγεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στο  ΔΣ, αποφασίστηκε η παράταση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έως τις 31/1. Ο κ Γόντικας δήλωσε μετά το τέλος του ΔΣ:

«Το Δ.Σ. αποφάσισε πρώτον την παράταση της ΑΜΚ από τις 31/12/2011 έως τις 31/1/2012, επιπλέον συζητήθηκαν ορισμένα τρέχοντα θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού όπως όλοι γνωρίζετε ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Εύχομαι μέσα στον επόμενο μήνα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Προς το παρόν προσανατολιζόμαστε στον σχηματισμό μιας επιτροπής που θα κάνει συναντήσεις με επιφανείς Παναθηναϊκούς προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά στις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. διαβάστηκε και μία επιστολή που ήρθε από δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές και μέσω της οποίας ζητήθηκε παράταση ενός μηνός στην ΑΜΚ. Αποφασίσαμε να το δεχτούμε, εφόσον και ο Αθλητικός Νόμος θα ψηφιστεί γύρω στις 20 Ιανουάριο και εφόσον δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς να επενδύσουν σε ελληνικές εταιρίες, να υπάρχει ο χρόνος να γίνουν οι κινήσεις τους για τον Παναθηναϊκό.»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αποφασίσαμε να συσταθεί μία Επιτροπή που θα προσπαθήσει να βρει χρήματα από όποιον καλό Παναθηναϊκό θέλει να βοηθήσει, όμως θεωρώ ότι είναι φοβερά δύσκολο να υπάρξουν άνθρωποι που θα βάλουν έστω και ένα ευρώ στον στην ομάδα».

 

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 31st, 2011 at 09:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply