Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικό έντυπο και ιστοσελίδα ότι από την Κοινότητα Ροδιάς εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας για ΔΗΘΕΝ μη αποχιονισμό των εσωτερικών δρόμων του οικισμού.
Η Τοπική Κοινότητα Ροδιάς, η οποία εκπροσωπείται από το εκλεγμένο τριμελές συμβούλιο της, ποτέ δεν έστειλε κάποια τέτοια επιστολή σε οποιονδήποτε. Πολύ δε περισσότερο όταν η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Τα μηχανήματα του Δήμου παρενέβησαν άμεσα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προέβησαν στον αποχιονισμό του εσωτερικού οδικού δικτύου, ταυτόχρονα με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στο κομμάτι της αρμοδιότητάς της και έτσι η Ροδιά γιόρτασε, όπως και οι άλλες Τοπικές Κοινότητες, χωρίς προβλήματα τα φετινά Χριστούγεννα.
Το Τοπικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της Ροδιάς ευχαριστούν τις Υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου για την άμεση ανταπόκρισή τους και σ΄ αυτήν την δύσκολη από τα καιρικά φαινόμενα συγκυρία.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Τσιφόπουλος Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.