Οι κορασίδες του συλλόγου έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 3 – 1 σετ, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, τον Πήγασο Κοζάνης μέσα στην Κοζάνη. Η ομάδα των Γρεβενών είχε ικανοποιητική εικόνα στο γήπεδο και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον, να σημειωθεί πως οι προπονήσεις του Γ.Σ.Γρεβενών σε όλα τα τμήματα βόλεϊ γίνονται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των σχολικών, για τους μαθητές, γιορτών.
Οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών την Παρασκευή στις 30 Δεκεμβρίου, ώρα 16:00, στο Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, παίζουν αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Πε.Μ με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, Ποσειδών Βέροιας.
Ο πρόεδρος Ιορδάνης Καραϊορδανίδης (φωτο) και το Δ.Σ. απευθύνουν κάλεσμα σε αθλητές, γονείς και φίλους της πετοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα να βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου των Γρεβενών και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των αθλητριών επίσης ο πρόεδρος και το δ.σ.δίνουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο για ευτυχισμένες γιορτές γεμάτες υγεία.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.