Παραμονή Πρωτοχρονιάς με 300 καλεσμένους σε νησί της Καραϊβικής

Προκαλούν τα 6 εκατ. ευρώ του Αμπράμοβιτς για το ρεβεγιόν τουΦέτος την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του σε προκλητική χλιδή εν μέσω οικονομικής κρίσης: θα διοργανώσει το πιο ακριβό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που ο ίδιος διοργάνωσε ποτέ, πληρώνοντας έξι εκατομμύρια ευρώ για να φιλοξενήσει 300 καλεσμένους στο παραδείσιο νησί Σένιτ Μπαρτς, στην Καραϊβική.

Τους καλεσμένους του θα διασκεδάσει το δημοφιλές αμερικανικό ροκ συγκρότημα Red Hot Chili Peppers. Ο 45χρονος Αμπράμοβιτς βρίσκεται ήδη στο νησί, μαζί με την 30χρονη σύντροφό του Νατάσα Ζούκοβα και τον δίχρονο γιό τους, Ααρόν.

Το ρεβεγιόν θα εκτυλιχθεί σε δύο επίπεδα: αφενός στην τεράστια έπαυλη του, η οποία αξίζει 69 εκατομμύρια ευρώ, ανήκε κάποτε στην οικογένεια Ρότσιλντ και περιλαμβάνει επιμέρους καταλύματα, πισίνες και μπάνγκαλοους και αφετέρου σε κάμποσες θαλαμηγούς αραγμένες κοντά στην έπαυλη, με «ναυαρχίδα» το σούπερ γιοτ Eclipse του ίδιου του οικοδεσπότη, ένα θηρίο μήκους 180 μέτρων, εννέα καταστρωμάτων και αξίας 360 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πάρτι θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και θα τελειώσει στις 4.00 το πρωί της πρωτοχρονιάς. Η συναυλία των Red Hot Chili Pepers θα δοθεί στις 10.00 το βράδυ. Θα περιλαμβάνονται ποτά, μπουφέδες με εδέσματα από σεφ ειδικά για την βραδιά, νυχτερινό μπάνιο για όποιον επιθυμεί και πυροτεχνήματα.

Στο περυσινό ρεβεγιόν του Αμπράμοβιτς είχε παίξει το συγκρότημα Black Eyed Peas και το συνολικό κόστος ανήλθε σε «μόλις» 3,6 εκατομμύρια ευρώ. Στο ρεβεγιόν του 2010 είχαν τραγουδήσει o Prince και η Beyonce.

Οσο για τον κατάλογο των καλεσμένων, αυτός τηρείται μυστικός. Ωστόσο τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν διασκεδάσει μαζί με τον Ρώσο και ιδιοκτήτη της εταιρίας επενδύσεων Millhouse Capital, η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, το πρώην σούπερ-μοντέλο Στέφανι Σέιμουρ, ο σκηνοθέτης του «Πολέμου των Αστρων» Τζορτζ Λούκας, και άλλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.