Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί του Ψωμιάδη!

Δεκέμβριος 28th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων της Ένωσης για την περιουσία της οικογένειας Ψωμιάδη

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν να ελπίζουν ότι θα βάλουν χρήματα στα ταμεία τους από την υπόθεση.

Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μάκη Ψωμιάδη έγινε την Τρίτη. Μετά από δύο αναβολές, το δικαστήριο πήρε την -προσωρινή- απόφαση να δεχθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά της οικογένειας του Μάκη Ψωμιάδη.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, οπότε και θα αρχίσει η κύρια εκδίκαση της υπόθεσης δεσμεύεται, όλη η περιουσία -κινητή και ακίνητη- της οικογένειας.

Η διοίκηση της Ενωσης θεωρεί πως με τη αυτή την προσωρινή απόφαση θα ανοίξει ο δρόμος της δικαίωσης για το σύλλογο ευελπιστώντας πως το προσωρινό πάγωμα των λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη θα της επιτρέψει, να διεκδικήσει με κάθε πιθανό τρόπο τα χρήματα που της υπεξαιρέθηκαν, έστω κι αν δεν υπάρχουν ακόμα στους συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Μπορεί να μην πρόκειται για την τελική απόφαση αλλά το γεγονός ότι έστω προσωρινά το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ της Ένωσης, μόνο μεγαλύτερη αισιοδοξία μπορεί να φέρει στις τάξεις της ομάδας.

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 28th, 2011 at 09:54 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply