Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλείνει το μεσημέρι ο κύκλος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων – Το μεσημέρι συνάντηση με Παπανδρέου

Δεκέμβριος 27th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση Παπανδρέου με Παπαδήμο - Κρίσιμες εξελίξεις στο ΠαΣοΚΚλείνει το μεσημέρι ο κύκλος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων – Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος

Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (27/12) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, συνάντηση με την οποία κλείνει ο κύκλος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Το τετ-α-τετ Παπανδρέου-Παπαδήμου έρχεται σε κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει στις 15:00 κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών. Ο πρώην πρωθυπουργός πιθανόν θα ανοίξει τα χαρτιά του εν μέσω έντονων πιέσεων για άνοιγμα των διαδικασιών στο Κίνημα, πριν από τις εκλογές.

Το Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που θα μπουν στην ατζέντα της κατ’ ιδίαν συνάντησης.

Ο κ. Παπαδήμος εμφανίζεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προκειμένου να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο.

Ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς την κυβέρνηση.

Το Σάββατο ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε πως μετέφερε στον πρωθυπουργό τις σκέψεις του για ένα σχήμα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό, λέγοντας πως θα πρέπει να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του 2012.

«Δεν μπορούμε να έχουμε μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απλώς με άλλο πρωθυπουργό, αλλά μία άλλη κυβέρνηση. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως ‘μακιγιέρ’ και πολύ περισσότερο ως ‘μακιγιέζ’ των λαθών και ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε.

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 27th, 2011 at 09:54 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply