κινητοΕίναι ένα από τα πιο ακριβά κινητά τηλέφωνα στον κόσμο, αλλά δεν μπορείτε με αυτό ούτε καν να δείτε email σας… Βέβαια δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία κινητή συσκευή 18 καρατίων να είναι φτηνή.
Σχεδιασμένο από την εταιρεία Aesir της Κοπεγχάγης, το μοντέλο Æ + Y κοστίζει ένα επιβλητικό ποσό των € 42.000, και δεν διαθέτει…

ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες όπως η κινητή πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αντ’ αυτού πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ταχεία κλήση, μια ενσωματωμένη αριθμομηχανή και συνδεσιμότητα Bluetooth.


Ωστόσο, ο σχεδιαστής του τηλεφώνου ισχυρίζεται ότι έχουν εξαιρεθεί εσκεμμένα κάποια πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το aesir.com:

Σε μια εποχή όπου η βιομηχανία φαίνεται να πιστεύει ότι τα κινητά δεν είναι πια για την ομιλία, θα θέλαμε να εστιάσουμε στην ιδέα της φωνής, τη σαφήνεια και την απλότητα. Το κεντρικό δόγμα πίσω από το κινητό Æ + Y είναι η μεγάλη προσοχή που δώσαμε κυριολεκτικά για τις λεπτομέρειες, όπως και το περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Πρέπει να πούμε εδώ ότι το κινητό αυτό απέχει πολύ από το ακριβότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο. Την θέση φαίνεται να κατέχει το Goldstriker iPhone 3GS Supreme, το οποίο αποτελείται από ατόφιο χρυσό 22 καρατίων, έχει 7,1 καρατίων διαμάντι για κεντρικό κουμπί, και κοστίζει περίπου $ 3.2 εκατομμύρια (!), σύμφωνα με το YourDigitalSpace.com.
Το μοντέλο Æ + Y βγαίνει και σε μία πιο φτηνή μεταλλική έκδοση για $10.500 δολάρια όπως βλέπετε στις φωτό.

 

www.koulo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.