Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Δεκέμβριος 24th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ευχές από την ΕΑΥΓ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17-12-2011 στη Δεσκάτη και την Τρίτη  20-12-2011 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών, οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον απολαμβάνοντας άφθονες στιγμές γέλιου, παιχνιδιού  και χαράς, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης χάρισε αναμνηστικά δωράκια σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρεβενών, ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά και τους γονείς για την ενεργή παρουσία τους στις εκδηλώσεις αυτές, καθώς και όλους τους συναδέλφους και την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτ. Μακεδονίας που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση τους.

Ευχές

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά, με Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και το 2012 να μας γεμίσει χαρά και ελπίδα!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος Τριγώνης
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος Λάχανος

 

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 24th, 2011 at 09:35 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply