“Αφού οι συνάδελφοι (και όχι μόνο) κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατάφεραν τελικά σήμερα το πρωί να απεγκλωβίσουν και το τελευταίο αυτοκίνητο και αυτή τη στιγμή οι οδηγοί να μπορούν να κινούνται από Γρεβενά προς Κοζάνη μέσα από την Εγνατία χωρίς προβλήματα” δήλωσε στον Star-Fm 933 ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Θεόφιλος Σιούλτης. ” Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κράτησαν “εγκλωβισμένα” αυτοκίνητα και ανθρώπους μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα (23/12), ενώ το τμήμα της Εγνατίας από Κοζάνη προς Γρεβενά είναι κλειστό και η μετακίνηση γίνεται από παράπλευρους δρόμους… Θα πρέπει οι οδηγοί να κινούνται μόνο έχοντας μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες” δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής και συνεχάρη τους συναδέλφους του Αστυνομικούς, τους υπαλλήλους του Δήμου Γρεβενών, της Εγνατίας, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην “υπεράνθρωπη” προσπάθεια απεγκλωβισμού.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος» δήλωσε ο Θεόφιλος Σιούλτης…
Ακούστε τη συνέντευξη:

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 08:30

Ανακοινώνεται ότι στην Εγνατία οδό, από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία.
Στο ρεύμα προς Γρεβενά από Α/Κ Κοίλων προς Α/Κ Καλαμιάς, η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.
Στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Γρεβενών, πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, όπου υπάρχουν ακινητοποιημένα οχήματα, η κυκλοφορία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.
Επιχειρείται απεγκλωβισμός οδηγών και επιβατών από το εναπομείναν οδικό κομμάτι της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Γρεβενών πλησίον του Α/Κ Καλαμιάς, μήκους 500 μέτρων περίπου.
Συνεχίζουν να επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα για απομάκρυνση όγκων χιονιού που υπερβαίνουν τα δύο (2) μέτρα.

Η χιονοθύελλα στην περιοχή του Α/Κ Καλαμιάς εξακολουθεί με ένταση και το ύψος του χιονιού αγγίζει τα δύο (2) μέτρα.
Η συγκοινωνία σε όλο το υπόλοιπο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.