Ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιώργος Κουρέλας μίλησε την Τετάρτη (21/12) στον Star-Fm 933 για την ετοιμότητα της υπηρεσίας του: «Ήδη έχουμε υπογράψει συμβάσεις με ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων, αφού όλοι οι δικοί μας έχουν συνταξιοδοτηθεί και δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς γιατι όλοι είναι έμπειροι …Τα Γρεβενά είναι μαθημένα από χιόνια και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε θα υπάρχει έντονη χιονόπτωση από σήμερα το βράδυ μέχρι και το πρωί ακόμα και στην πόλη των Γρεβενών. Μετά θα έχουμε παγετό όλες τις επόμενες μέρες»..

Ο Προϊστάμενος ζήτησε από τους πολίτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα να επικοινωνούν με το 100 και στην συνέχεια θα τους προσφέρουν την όποια βοήθεια, ενώ συνέστησε να έχουν υπομονή γιατί: « δεν είναι δυνατόν στη διάρκεια της χιονόπτωσης να ανυπομονούν να έρθουν στις περιοχές τους αποχιονιστικά μηχανήματα»…
Ακούστε τη συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.