Ναρκομανείς σκότωσαν τον ψυχίατρο και την ηλικιωμένη ο εγγονός της

Εντοπίστηκαν οι ένοχοι για τα εγκλήματα σε Θεσσαλονίκη και ΚρήτηΕξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία τα δύο εγκλήματα που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη και παρουσίαζαν ομοιότητες καθώς και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι δράστες τα εγκατέλειψαν αφού πρώτα έβαλαν φωτιά για να «σβήσουν» τα ίχνη τους.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο έλληνες ομογενείς – ένας 43χρονος από τη Γερμανία και ένας 32χρονος από το Κιργιστάν –, χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 46χρονο ψυχίατρο το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο δράστες ήταν ασθενείς του θύματος από τον οποίο ζήτησαν να τους χορηγήσει μεθαδόνη και, όταν εκείνος αρνήθηκε, διαπληκτίστηκαν μαζί του και τον σκότωσαν.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί λίγο μετά τις 20:30, όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για καπνούς που έβγαιναν από διαμέρισμα στην οδό Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της πόλης.

Μόλις έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντόπισαν το πτώμα ενός 46χρονου άνδρα. Βρισκόταν στο δάπεδο και ήταν δεμένα με σχοινί τα χέρια και τα πόδια του. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο μέτωπο, στο μάγουλο και στον θώρακα.

Στη Κρήτη ο 25χρονος εγγονός της είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας της 85χρονης μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή, στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου.

Ο νεαρός έμενε με την ηλικιωμένη και μάλιστα ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμής είχε κριθεί ύποπτος και είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια για εξέταση και τελικά από την έρευνα διαπιστώθηκε η ενοχή του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος και έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στην πλάτη καθώς επίσης εκδορές και μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.

Στη συνέχεια ο 25χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι για να εξαφανιστούν τα ίχνη του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

 

Διονύσης Βυθούλκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.