Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ καθηγητών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (19/12) το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών. Συγκεκριμένα αναμετρήθηκαν οι καθηγητές/τριες του 1ου Γενικού Λυκείου – Γυμνασίου Γρεβενών με αυτούς του 2ου Γενικού Λυκείου – Γυμνασίου Γρεβενών.
Ο αγώνας είχε συμβολικό εισητήριο 0,50€ και από νωρίς οι μαθητές και οι καθηγητές των 4 σχολείων γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο. Παρόντες οι Διευθυντές των σχολείων αλλά και ο Διευθυντής Δευτεροβάμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.Θωμάς Λιάμπας.

Το 2ο ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε νωρίς – νωρίς με 2-8 με μπροστάρηδες κυρίως τους Γ.Δημητριάδη και Δ.Μιχαλόπουλο. Το 1ο αντεπιτέθηκε και με τους Β.Μπατσίλα, Σ.Πουρνάρα και Β.Τσεπίδη κατάφερε να “γυρίσει” το σκορ και να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενο με 12-11.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και το ημίχρονο τελείωσε με το 1ο να προηγείται με 32-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το 1ο διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα και μια μικρή διαφορά ασφαλείας 4-5 πόντων. Σκορ 3ου 10λέπτου 47-42.

Τέλος στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο το 2ο έκανε μια τελευταία προσπάθεια να ισοφαρίσει κυρίως με το Γ.Δημητριάδη που πήρε πολλές φάσεις πάνω του και με διαδοχικά δίποντα κατάφερε να μειώσει σε 61-60 ένα λεπτό πριν το τέλος. Ο Β.Μπατσίλας ανέβασε στροφές και ο Σ.Πουρνάρας με ένα τρίποντο 20″ πριν το τέλος έδωσε διαφορά ασφαλείας 4 πόντων στο 1ο. Το μόνο που κατάφερε το 2ο ήταν να μειώσει στο τελικό 64-63 με ένα τρίποντο του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Δ.Μιχαλόπουλου 2″ πριν το τέλος.

Σημασία όμως δεν έχει το τελικό σκορ, ούτε ο νικητής. Νικητής ήταν ο αθλητισμός και η ανθρωπιά που επέδειξαν οι καθηγητές και οι μαθητές των Σχολείων καθώς όπως είπαμε τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους καθηγητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους μαθητές και καθηγητές που βρέθηκαν στο Κλειστό το απόγευμα της Δευτέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.