Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έντονη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Δεκέμβριος 22nd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια και κεντρικά. Δεν αποκλείεται το βράδυ να χιονίσει στην Πάρνηθα.

Τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου είναι «δεμένα» ενώ κλειστό είναι το πορθμείο Κυλλήνης – Ζακύνθου και οι πορθμειακές γραμμές Πρίνου-Καβάλας, Κεφαλλονιάς-Πάτρας. Λόγω της επιδείνωσης του καιρού, δεν  λειτουργούν σήμερα τα σχολεία σε Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα και Κοζάνη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες από αύριο σε όλη τη χώρα και ο παγετός στα ηπειρωτικά θα διατηρηθούν έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην παλιά Εθνική Οδό Βέροιας Κοζάνης στην Καστανία, στην επαρχιακή Βέροιας Σελίου μέχρι το χιονοδρομικό και από τη Νάουσα προς τα 3 – 5 Πηγάδια.

Στην Πιερία, αλυσίδες απαιτούνται στον δρόμο προς το χιονοδρομικό Ελατοχωρίου και σε επαρχιακούς δρόμους. Στην Πέλλα χρειάζονται αλυσίδες στην επαρχιακή οδό προς το Καϊμακτσαλάν. Στις Σέρρες απαιτούνται αλυσίδες για τα οχήματα που κινούνται μετά το 32ο χιλιόμετρο Σερρών Θεσσαλονίκης.

Αλυσίδες απαιτούνται και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Καστοριάς, της Φλώρινας και της Κοζάνης.

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 22nd, 2011 at 12:48 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply