Στα Γρεβενά βρέθηκε την Δευτέρα (19/12) ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας στο πλαίσιο της περιοδίας που πραγματοποιούν στην περιφέρεια κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και καταγόμενος από τα Γρεβενά, έγινε δεκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τον κ.Γκιουλέκα υποδέχθηκε στα Γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Γρεβενών, ο πρόεδρος Παναγιώτης Σταυρόπουλος αλλά και ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Ακούστε το καλωσόρισμα του Προέδρου και του Βουλευτή Τζηκαλάγια, υπεύθυνο Κοινοβουλευτικά και για τα Γρεβενά :

Ο Κώστας Γκιουλέκας μιλά για τις θέσεις της ΝΔ αλλά και για τις ερχόμενες εκλογές:

Ακούστε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις περιοχές όπως και η Δυτική Μακεδονία όπου ο χειμώνας κρατάει περισσότερο:

Ο Κώστας Γκιουλέκας μιλά για τα χαράτσια αλλά και για το ευρώ

 


Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και μιλήσαν στην συγκέντρωση στελεχών της διευρυμένης ΝΟΔΕ Γρεβενών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.