Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα καλούνται να αντιμετωπίσουν οι προπονητές του Γ.Σ.Γρεβενών, καθώς τα πρωταθλήματα διεξάγονται και την περίοδο των εορτών με την εφαρμογή εμβόλιμων αγωνιστικών. Οι προπονητές έχουν να διαχειριστούν εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητριών και τον πολύτιμο χρόνο τους. Οι αγώνες βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών που ήταν προγραμματισμένοι για το διήμερο που μας πέρασε δόθηκαν κανονικά με το κλειστό γυμναστήριο να έχει την εικόνα που ορίζει το αθλητικό ιδεώδες, δηλαδή πολύ κόσμο να χειροκροτεί τις προσπάθειες των ομάδων.

Οι νεάνιδες ηττήθηκαν, στην Πτολεμαΐδα, από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Αρίων, 3-1 σετ όπως και οι κορασίδες που κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το πρώτο σετ, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Γρεβενών. Τέλος οι δύο ομάδες της κατηγορίας παγκορασίδων αγωνίστηκαν μεταξύ τους στην πρώτη τους εμφάνιση βόλεϊ σε επίπεδο πρωταθλήματος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, νικήτρια η ομάδα Γ.Σ.Γ. 1, (wildcats), καθώς κέρδισε την ομάδα Γ.Σ.Γ. 2, (ύαινες), 3-1 σετ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.