Σύμφωνα με εγκυρότατες αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ύστερα από έκρηξη σε συσκευή aircondition.
Ο 59χρονος Δημήτρης Γιάνναρος βρισκόταν την ώρα της έκρηξης στο μπάνιο και για το λόγο αυτό βρέθηκε χωρίς ρούχα και η βρύση ήταν ανοιχτή.
Από την έκρηξη της συσκευής aircondition εκτονώθηκαν τοξικά δηλητηριώδη αέρια, τα οποία μάλλον προκάλεσαν τον άμεσο θάνατο του άτυχου άνδρα.
Η 51χρονη σύζυγός του Ιωάννα Μουτζούρη – Γιάνναρου, προσπάθησε με το 4,5 χρονών εγγονάκι της να βγει στο παράθυρο, αλλά δεν πρόλαβαν αφού ο θάνατος τους είχε στήσει καρτέρι.
Και οι δυο τους βρέθηκαν νεκροί δίπλα στο παράθυρο.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έρχεται από την Αθήνα ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων, για να ερευνήσουν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία.

Ασύλληπτη τραγωδία τα ξημερώματα στο Πλωμάρι
Ασύλληπτη τραγωδία τα ξημερώματα στο Πλωμάρι, καθώς τρεις άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο σε διώροφη μονοκατοικία στην οποία κοιμόντουσαν όταν αυτή τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.
Στις 4.15 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τους γείτονες, ότι από το σπίτι έβγαιναν πυκνοί καπνοί.
Όταν όμως οι άνδρες της Π.Υ. έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς, αυτή είχε πλέον σβήσει από τις προσπάθειες των γειτόνων.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έκαναν έναν πρώτο έλεγχο στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στη φρικτή εικόνα των τριών νεκρών ανθρώπων.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά ξεκίνησε από σόμπα που έκαιγε το βράδυ και ο 59χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά.
Στον πάνω όροφο του διώροφου σπιτιού βρέθηκε νεκρή η 51χρονη σύζυγός του και το μόλις 4,5 χρονών εγγονάκι τους.
Στο σημείο της τραγωδίας πήγε ιατροδικαστής με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, προκειμένου να κάνουν έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

 

Τραγωδία στο Πλωμάρι – Φωτιά σε σπίτι – Τρεις νεκροί from Dimitris Malliaros on Vimeo.


ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σήμερα (17-12-2011), τις πρώτες πρωινές ώρες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διώροφη οικία στην περιοχή του Πλωμαρίου Λέσβου, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν ένας 59χρονος ημεδαπός, μια 51χρονη ημεδαπή καθώς και ένας ανήλικος ημεδαπός ηλικίας περίπου 5-8 ετών.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Μυτιλήνης.

 

www.lesvosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.