Συγκλονισμένοι οι γονείς της και τα αδέρφια της

http://www.newsbeast.gr/files/temp/63A2015DB42C9CD180F45E36A9C6047C.jpgΤο τελευταίο αντίο είπαν την Κυριακή συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στην Ανδριάνα Γαρδικιώτη. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έγινε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν.

Με λυγμούς και κλάματα η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της Ανδριάνας την αποχαιρέτησαν ενώ στα αναφιλητά τους υπήρχε ένα τεράστιο «γιατί».

Ήταν το τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε ακόμη δυο αδερφές και έναν αδερφό. Οι γονείς της, άνθρωποι του μεροκάματου, οι οποίοι εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλοι προσπαθούσαν να τα βγάλουν εις πέρας.

Από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο ΤΕΙ Καστοριάς η Ανδριάνα έψαξε να βρει μια δουλειά ώστε να μην επιβαρύνει με τα έξοδά της τους γονείς της.

Εργάστηκε ως σερβιτόρα, ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι και τελευταία χόρευε σε clubs.

Ήθελε να γίνει παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών και γι’ αυτό συνεργαζόταν με εκπομπές τέτοιου είδους.Τα όνειρά της όμως, κόπηκαν βίαια την περασμένη Παρασκευή από τα χέρια του Στάθη Ευσταθίου.

Ο 35χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αναμένεται να οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στον Εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σωρό της Ανδριάνας, φέρεται να κατέληξε και σε ένα ακόμη φρικιαστικό συμπέρασμα. Ότι ο δράστης αφού τη βασάνισε και την σκότωσε, ασέλγησε στο άψυχο κορμί του κοριτσιού, πριν την ρίξει στα παγωμένα νερά της λίμνης όπου και βρέθηκε ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς.

 

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.