Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καρτάλης: Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει και θα διαλυθεί σε πολλά κομμάτια

Δεκέμβριος 19th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Κώστας ΚαρτάληςΤην διάλυση του κόμματος εμμέσως πλην σαφώς προέβλεψε ο Κώστας Καρτάλης ο οποίος σε συνέντευξή του, σχολιάζει την καθοδική πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», για τα εσωκομματικά, ο Κώστας Καρτάλης τόνισε πως «Είναι προφανές ότι κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, από πολύ ψηλά ως χαμηλότερα, έχουν την εντύπωση ότι έτσι όπως εξελίσσεται η κατολίσθηση του ΠΑΣΟΚ κάποια στιγμή θα κάνει γκελ στο έδαφος και θα σηκωθεί ψηλά, όπως γίνεται με μια λαστιχένια μπάλα. Εγώ δεν συμφωνώ».

Εκφράζοντας την αντίθεσή του με απόψεις που κυριαρχούν στο εσωτερικό της παράταξης για το μέλλον του κόμματος Κώστας Καρτάλης τόνισε πως «Όταν το ΠΑΣΟΚ θα σκάσει στο έδαφος, αυτό θα γίνει με κρότο και θα σπάσει σε πολλά κομμάτια που δεν θα συγκολλιούνται μετά.Χάνεται πολύτιμος χρόνος από το γεγονός ότι υπάρχει σιωπή σε οποιαδήποτε συζήτηση πρέπει να γίνει».

Αναφορικά με τα χαμηλα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ο Κώστας Καρτάλης σημειώνει πως «Η σιωπή δεν καλύπτει τα προβλήματα. Αντιθέτως, τα μεγιστοποιεί και αυτό φάνηκε και από τη δημοσκόπηση της MRB, αυτή την κονιορτοποίηση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς ένα κομματικό σχηματισμό που στο παρελθόν έδινε κάποιες απαντήσεις. Τώρα, δεν δίνει καμία απάντηση. Είναι σιωπηλός, εγκληματικά θα έλεγα, και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα».

Ζήτησε ακόμα να ανοίξουν οι διαδικασίες στο κόμμα και επισήμανε ότι «ο κ. Παπανδρέου πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι προθέσεις του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

Από την κριτική του δεν γλύτωσε ούτε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αν και ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί γιατί είναι κυβέρνηση εθνικής ανάγκης. «Ξεκίνησε, βέβαια, με λάθος τρόπο: με έναν κομματικό συμβιβασμό, για τον οποίο έχει ευθύνη και ο κ. Παπαδήμος» ανέφερε σχετικά.

 

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 19th, 2011 at 17:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply